Ανακοίνωση για μη ανανέωσης συνεργασίας απο A.F.C.L. FUT-SALA (INDOOR) LTD

Με αφορμή την απόφαση της εταιρείας A.F.C.L. FUT-SALA (INDOOR) LIMITED να μην ανανεώσει την συμφωνία διαχείρισης του Τμήματος Futsal με το Σωματείο μας, το Δ.Σ. του Σωματείου μας εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς τον Ανδρέα Σταύρου και όσους διετέλεσαν επιτροπή μαζί του αυτά τα 10 χρόνια για την μεγάλη προσφορά τους στο Τμήμα Futsal του Σωματείου μας και στο άθλημα γενικότερα.

Τα τελευταία δέκα χρόνια με σκληρή δουλειά το Τμήμα Futsal του Σωματείου μας με την συμβολή των εμπλεκομένων κατάφερε να εδραιωθεί στα σαλόνια της Α’ Κατηγορίας και να πρωταγωνιστεί επάξια στη διοργάνωση. Ευχαριστούμε θερμά τον Ανδρέα Σταύρου για την μέχρι σήμερα προσφορά του στο τμήμα Futsal και στο Σωματείο μας γενικότερα.

Οι προβληματισμοί του και οι ανησυχίες του για τα ερασιτεχνικά αθλήματα και τα αθλήματα κλειστού χώρου, και όχι μόνο, ευχόμαστε να αποτελέσουν αφορμή για την επαναξιολόγηση καταστάσεων και αποφάσεων στο χώρο του αθλητισμού γενικότερα.

Το Δ.Σ. του Σωματείου θα προγραμματίσει συνάντηση εντός των επόμενων ημερών με το απερχόμενο συμβούλιο του τμήματος Futsal, προς το σκοπό ενημέρωσης για τα τρέχοντα ζητήματα του τμήματος προς το σκοπό λήψης των σωστών αποφάσεων για το μέλλον του τμήματος και της Α.Ε.Λ. γενικότερα.

Δ.Σ. Σωματείου Α.Ε.Λ.