Βραβεύτηκαν οι ποδηλάτες μας (φώτος)

Πραγματοποιήθηκε Ολυμπιακό Μέγαρο στη Λευκωσία η τελετή βράβευσης από τη Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας των αθλητών/τριών και σωματείων που διακρίθηκαν κατά την αγωνιστική περίοδο 2019.

Με βάση τα αποτελέσματα των αγώνων της αγωνιστικής περιόδου 2019 η Ομάδα μας κατέλαβε τη 10η θέση στη γενική κατάταξη σε σύνολο 21 ομάδων. Στη κατάταξη περιλαμβάνονται όλοι οι αγώνες ποδηλασίας δρόμου και ορεινής ποδηλασίας που έγιναν το 2019. Ένα αποτέλεσμα αρκετά ικανοποιητικό αν λάβουμε υπόψη μας ότι η Ομάδα μας είχε συμμετοχή σε αγώνες ποδηλασίας δρομου μόνο με μικρό αριθμό αθλητών στις επίσημες κατηγορίες.

Σε ατομικό επίπεδο ο Κωνσταντίνος Ιωάννου κατέκτησε όλους του τίτλους της Κατηγορίας Παίδων στη Ποδηλασία Δρόμου (Πρωταθλητής και Κυπελλούχος 2019 στο Αγώνισμα Δρόμου/Αντοχής και Πρωταθλητής Κύπρου 2019 στο αγώνισμα της Ατομικής Χρονομέτρησης).

Ο Αλέξης Κέστας, ο οποίος θα αγωνίζεται με τη Ομάδα μας το έτος 2020 στη Κατηγορία Μάστερ, κατέλαβε τη 2η θέση στη γενική κατάταξη του Κυπέλλου Ποδηλασίας Δρόμου/Αντοχής και τη 2η θέση στο αγώνισμα της Ατομικής Χρονομέτρησης.

Ευχαριστίες προς όλους του αθλητές μας για τη προσπάθεια τους το έτος 2019 όπως επίσης και στους χορηγούς μας για τη στήριξη τους.