ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ Α.Ε.Λ.

Το Δ.Σ της ΑΕΛ ανακοινώνει τη διοργάνωση Εορταστικού Χορού την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου στις 7.30μ.μ., στην Αίθουσα Δεξιώσεων St. George στο χώρο του κλειστού γηπέδου Νικος Σολωμονίδης. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει φαγητό, ποτό και ρεμπετολαικό πρόγραμμα από τους ήχους ζωντανής ορχήστρας από καταξιωμένους καλλιτέχνες.

Με αυτή την ευκαιρία καλούμε όλα τα μέλη και φίλους του Σωματείου καθώς επίσης τους αθλητές, προπονητές, παράγοντες και φίλους όλων των τμημάτων της ΑΕΛ να παρευρεθούν και να περάσουμε μια όμορφη βραδιά, «Όλοι μαζί για την ΑΕΛ μας».

Η τιμή εισόδου με φαγητό και κυπριακό ποτό είναι €35 ενώ υπάρχουν ειδικές τιμές για κάθε κατηγορία μελών του Σωματείου. Συγκεκριμένα, στα τακτοποιημένα μέλη Gold και Silver θα παραχωρούνται δύο εισιτήρια δωρεάν, στα μέλη Bronze, ένα εισιτήριο ενώ τα μέλη Yellow θα μπορούν να αγοράσουν τα εισιτήρια τους με έκπτωση 50%.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν κληρώσεις με πλούσια δώρα. Για κρατήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 99402170 και 99620071.

Με εκτίμηση,
Δ.Σ. Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού