Ευχαριστίες για Gala Dinner

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε στις 04/10/2018 το GALA Dinner που διοργάνωσε το Σωματείο μας, επ’ ευκαιρίας της 88ης επετείου από την ίδρυση του, στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Pier One στην Λεμεσό.

Η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα που έγινε για την βραδιά ήταν άμεση και συγκινητική με αποτέλεσμα τα εισητήρια να εξαντληθούν από τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας τους. Ο ενθουσιασμός και παλμός των παρευρισκομένων έδωσαν στην νύχτα την δική τους νότα και μετά από μια σύντομη ιστορική αναδρομή στο χρόνο από την ίδρυση του Σωματείου μας μέχρι σήμερα, ευχηθήκαμε στην ομάδα μας πολλά χρόνια ακόμα, αθλητικά και ΑΕΛίστικα.

Μετά την δεξίωση, την προβολή επετειακού video του Σωματείου μας για την πορεία του στο χρόνο και το κόψιμο της τούρτας, η βραδιά ζεστάθηκε με καλλιτεχνικό πρόγραμμα που ακολούθησε, από τους Γιώργο Καζαμία και Σπύρο Χαραλάμπους, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνουμε στον χορηγό της βραδιάς Ξενοδοχείο FOUR SEASONS, στους WALLABIES COURIERS για την υποστήριξη, στον Μιχάλη Γεωργίου για το πλούσιο φωτογραφικό υλικό, στους Μαρίνο Χριστοφή και Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου για την επιμέλεια και ετοιμασία του επετειακού video που προβλήθηκε στην εκδήλωση, στον Σύνδεσμο Φιλάθλων της ομάδας μας, που φώτισε τη νύχτα προσδίδοντας ακόμα μεγαλύτερο ενθουσιασμό στην εκδήλωση και σε κάθε ένα ξεχωριστά που μας τίμησε με την παρουσία του.

Δ.Σ. Σωματείου ΑΕΛ