ΝΕΑ

30 Apr

«Κοιτάξτε λίγο γύρω σας»

Ποστάρισμα με καθαρές κουβέντες και εύλογες απορίες από τον πρόεδρο του σωματείου μας, Κώστα Χριστοδούλου που αγγίζει την ουσία των πραγμάτων.

«Δυστυχώς το Κυπριακό φαινόμενο, να αποφασίζουν για το ποδόσφαιρο, αλλά και για τον αθλητισμό σε όλο το φάσμα του ,άνθρωποι οι οποίοι δεν έχουν ιδέα από το αντικείμενο επαναλαμβάνεται για ακόμα μια φορά. Και εξηγούμαι. Άνθρωποι πεινούν γύρω μας , περισσότερες οικογένειες αναμένετε να πεινάσουν στο εγγύς μέλλον και αντί αυτό να είναι το κύριο θέμα και να κοιτάξουμε λίγο γύρω από μας, πώς μπορεί ο καθένας από εμάς να βοηθήσει έναν ή περισσότερους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, αντί αυτού επαναλαμβάνω, έχει καταντήσει ένα από τα κύρια θέματα να είναι η επανέναρξη του πρωταθλήματος, με τον κύριο Νεοφυτίδη να μονοπωλεί τα ΜΜΕ καθημερινώς εδώ και 2 μήνες και να μας λέει τα δικά του, προσπαθώντας να κάνει τον συνδικαλιστή ανθρώπων οι οποίοι αμείβονται με 5000-10000 και 15000 το μήνα.

Δεν ξέρω τη θέση της ποδοσφαιρικής ΑΕΛ και ούτε μιλάω ως ΑΕL FC και σε καμία περίπτωση να μην εκληφθεί το ποστ μου ότι εκφράζω απόψεις της ποδοσφαιρικής μας ομάδας. H οποία όμως ΑΕL FC, να σημειωθεί ότι, εδώ και ένα μήνα βοήθησε πάνω από 700 οικογένειες έμπρακτα και συνεχίζει να το πράττει και πιο σημαντικό από όλα, το κάνει χωρίς τυμπανοκρουσίες.

Δεν είμαι ενάντια στο να επαναρχίσει το πρωτάθλημα. Μακάρι να γίνει εφικτό.
Έχω όμως ορισμένα απλά ερωτήματα που αφορούν την επανέναρξη του πρωταθλήματος :
1) Μπαίνεις στο γήπεδο μετά από 2 μήνες απραξίας. Πότε θα φτάσουν οι παίκτες στο 100% της κατάστασης τους για να αποφύγουν τραυματισμούς; Παρένθεση, σήμερα κάποιος δήλωσε στα ΜΜΕ ότι είναι έτοιμοι 20-30% διότι προπονούνται σπίτι. Μάλιστα κύριοι….
2)Πώς μπορεί να ετοιμαστεί μια ομάδα με προπόνηση χωρισμένη σε γκρουπ; Πώς θα αποκτηθεί η απαιτούμενη φυσική κατάσταση με αυτό τον τρόπο; Πώς μπορεί να ετοιμαστεί, χωρίς το πιο βασικό της προπόνησης πριν τον αγώνα, το δίτερμα; Οι παίκτες θα δουν βίντεο του αντιπάλου χωρισμένοι σε γκρουπ;
3) Πώς θα μεταβεί σε αγώνα εκτός έδρας η αποστολή μιας ομάδας; Θα πάνε χωρισμένοι σε 5 λεωφορεία ;Αν φτάνουν 5.
4)Ζέσταμα πριν τον αγώνα θα κάνουν οι μισοί πρώτα και οι άλλοι μισοί μετά ;
5) Δεν θα χρησιμοποιήσουν αποδυτήρια. Δηλαδή πριν τον αγώνα θα τους μιλήσει ο προπονητής στις κερκίδες; Χωρισμένους σε γκρουπ ;

Μπορώ να γράφω ως αύριο. Κοιτάξτε λίγο δεξιά κι αριστερά τον κόσμο που πεινά και δεν έχει γάλα για τα μωρά του κι αν δεν τα είδατε ακόμα, ψάξτε το λίγο. Τα παιδιά της κίτρινης γραμμής της ΑΕΛ τα ζουν και τα βλέπουν καθημερινά. Ψάξτε το και σεις ,ποτέ δεν είναι αργά. Τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα αυτήν την εποχή.»

Υ.Γ : Κύριε Νεοφυτίδη με όλο τον σεβασμό, έχεις κουράσει. Χωρίς να γνωρίζω, είμαι σίγουρος ότι τα ταμεία του ΠΑΣΠ είναι γεμάτα, μπορεί και ο ΠΑΣΠ να προβεί σε κοινωνικό έργο και να βοηθήσει συνανθρώπους μας που αυτή η κατάσταση τους έφερε σε σημείο να μην έχουν τα βασικά.

Δυστυχώς το Κυπριακό φαινόμενο,να αποφασίζουν για το ποδόσφαιρο,αλλά και για τον αθλητισμό σε όλο το φάσμα του ,άνθρωποι…

Geplaatst door Costas Christodoulou op Donderdag 30 april 2020