Πήρε πύργο η ΑΕΛ

Η ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΛΤΔ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Αμερικανού καλαθοσφαιριστή Doral Lamont Larod Moore. Ο Αμερικανός καλαθοσφαιριστής θα αγωνίζεται στην ομάδα μας μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

Ο Doral Moore Jr είναι είκοσι-πέντε χρόνων (γεννημένος στις 21 Ιανουαρίου 1997) έχει ύψος 2.17 και αγωνίζεται στη θέση του σέντερ. O Αμερικανός καλαθοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του στο Πανεπιστήμιο του Wake Forest από το 2015 έως το 2018.

Το 2018 , ο Μoore μπήκε στα Draft του ΝBA και αγωνίστηκε με τους Washington Wizards, στα πλαίσια της Summer League και μετέπειτα πήρε μεταγραφή στους Memphis Grizzlies όπου και προστέθηκε στη θυγατρική τους ομάδα Memphis Hustle, που συμμετέχει στην G League. Μεταξύ άλλων, ο Moore αγωνίστηκε για τους Delaware Blue Coats ομάδα της GLeague , την Grises de Humacao (2021), ομάδα της πρώτης κατηγορίας του Πουέρτο Ρίκο καθώς είχε και συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Ταιβάν την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Καλωσορίζουμε , τον Doral Lamont Larod Moore, στην μεγάλη οικογένεια της καλαθοσφαιρικής ΑΕΛ και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας μας . #aelbc, #thequeen #weareback

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΛΤΔ