Ποδηλασία: Πρωταθλητής ο Κωσταντίνος Ιωάννου (ΦΩΤΟΣ)

Με πρωταθλητή το Κωνσταντίνο Ιωάννου και στο Αγώνισμα Αντοχής, έγινε χθες το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου Κύπρου για το έτος 2021 στη περιοχή Νικόκλειας – Τραχυπέδουλας, όπου είχαμε τα εξής αποτελέσματα:

Κωνσταντίνος Ιωάννου – Πρωταθλητής (Κατηγορία Εφήβων – 110 χιλιόμετρα 3 γύρους)
Αλέξης Κέστας – 4η θέση (Κατηγορία Άνδρες Μάστερ 2 – 73 χιλιόμετρα – 2 γύρους)
Στέφανος Χριστοφόρου – 4η θέση (Κατηγορία Άνδρες Μάστερ 1– 73 χιλιόμετρα – 2 γύρους)

Ο έφηβος Κωνσταντίνος Ιωάννου στέφθηκε πανάξια και Πρωταθλητής Κύπρου εφαρμόζοντας εξαιρετική τακτική με δυνατή επίθεση σε κρίσιμο σημείο του αγώνα, αποσπάστηκε με μεγάλη χρονική διαφορά των άλλων αθλητών τερματίζοντας των αγώνα σόλο μετά από 25 χιλιόμετρα. Είναι ο δεύτερος τίτλος της χρονιάς για το Κωνσταντίνο αφού τη περασμένη Τέταρτη κατάκτησε και το τίτλο του Πρωταθλητή Κύπρου 2021 στη Ατομική Χρονομέτρηση.

Ο Στέφανος Χριστοφόρου έχασε θέση στο βάθρο στο νήμα χάνοντας τη 3η θέση στο τελικό σπριντ ενώ ο Αλέξης Κέστας βρέθηκε λίγο έξω από το βάθρο στη 4η θέση. Άτυχος της χθεσινής ημέρας ο Χρίστος Παναγιώτου που δεν τερμάτισε το αγώνα λίγο πριν το τέλος από σκασμένο ελαστικό.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας για τη παρουσία τους και στους δύο αγώνες πρωταθλήματος.

#ael #danoiael #cyprus #limassol #lions #wearelimassol #roadcycling #nationalraces #roadrace #championships #champion #aelcycling