Τακτική Γενική Συνέλευση 2019

Με την παρούσα το Δ.Σ. του Σωματείου μας εξαγγέλλει τακτική γενική συνέλευση στις 13.09.2019 και ώρα 19:00 η οποία θα λάβει χώρα στην αίθουσα Saint George παραπλεύρως του γηπέδου Νίκος Σολομωνίδης.

Δικαίωμα συμμετοχής στην συνέλευση θα έχουν ολα τα μέλη του Σωματείου που έχουν τακτοποιημένες τις συνδρομές τους μέχρι και τον μήνα Δεκέμβριο του 2018. Για πρόσωπα που επιθυμούν να εγγραφούν ως νέα μέλη, για να παραστούν στην συνέλευση θα απαιτείται η πληρωμή συνδρομών για το έτος 2019 μέχρι και τον Σεπτέμβριο. Τα υφιστάμενα πακέτα συνδρομών ισχύουν μέχρι νεωτέρας. Ανανεώσεις και νέες εγγραφές δύναται να γίνουν στο χώρο της συνέλευσης κατά την πιο πάνω ημερομηνία. Προς το σκοπό αποφυγής ταλαιπωρίας, συνίσταται οι ενδιαφερόμενοι να αποτείνονται στο τηλέφωνο 99402170 για διευθέτηση ανανεώσεων και εγγραφών προ της πιο πάνω αναφερόμενης ημερομηνίας.

Στην συνέλευση θα παρουσιαστεί η υφιστάμενη κατάσταση όλων των τμημάτων του σωματείου και θα κατατεθούν προτάσεις και εισηγήσεις. Επ’ ευκαιρίας, απευθύνουμε εκ νέου κάλεσμα σε πρόσωπα που έχουν την ικανότητα να εμπλακούν ενεργά και να συμβάλουν στο οικοδόμημα της ομάδας μας, να παραστούν στην συνέλευση και να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους και/ή να καταθέσουν την όποια πρόταση τους.

Εντός των επόμενων ημερών θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση σχετική με το πλάνο ενίσχυσης του Σωματείου και συνακόλουθα του συνόλου των τμημάτων του.

Με εκτίμηση,
Δ.Σ. Σωματείου ΑΕΛ