ΝΕΑ

03 Apr

Τι έκαναν οι ακαδημίες πετόσφαιρας

Το σωματείο μας συμμετείχε με τρεις ομάδες κοριτσιών στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της ομοσπονδίας. Μέχρι και την διακοπή είχαμε τα εξής:

Η ομάδα των Κ18 αγωνίστηκε αρχικά στον Ε΄ όμιλο με αντιπάλους τις ΑΕΚ, Λέοντα και Ε Ν Αγίου Αθανασίου. Η ΑΕΛ είχε απολογισμό 4 νίκες και 2 ήττες τερματίζοντας στην δεύτερη θέση, χάνοντας την πρωτιά στις λεπτομέρειες. Στην συνέχεια στην τελική φάση η ομάδα συμμετείχε στον δεύτερο όμιλο, (θέσεις 6-10) έχοντας για αντιπάλους τις Νέα Σαλαμίνα, Μαραθώνα, Lemesos Volley και Αχιλλέα Καϊμακλίου. Τα κορίτσια είχαν απολογισμό μέχρι και την διακοπή δύο νίκες και δύο ήττες.

Η ομάδα των Κ16 αγωνίστηκε αρχικά στον Ε΄ όμιλο με αντιπάλους τις Ολυμπιάδα Νεάπολης, Δίας Έμπας, ΑΠΟΚ και Ε Ν Αγίου Αθανασίου. Μετά από μια καλή προσπάθεια οι νεαρές πετοσφαιρίστριες μας τερμάτισαν στην 3η θέση με 12 βαθμούς. Η ομάδα μας συνεχίζει την προσπάθεια της στην τελική φάση.

Η ομάδα των Κ14 συμμετείχε αρχικά στον Ε΄ όμιλο έχοντας και αυτή ως αντιπάλους τις Ολυμπιάδα Νεάπολης, Δίας Έμπας, ΑΠΟΚ και Ε Ν Αγίου Αθανασίου. Οι μικρές πετοσφαιρίστριες μας τερμάτισαν στην τρίτη θέση με 11 βαθμούς. Η ομάδα μας συνεχίζει την προσπάθεια της στην τελική φάση.