Ανακοίνωση

«Η ΑΕΛ είναι αθλητικό σωματείο. Όχι πολιτική στον αθλητισμό. Μη διαχωρίζετε τους αθλητές από τις πολιτικές τους αντιλήψεις. Οι αθλητές σε οποιαδήποτε φυλή, χώρα, θρήσκευμα ή πολιτική ιδεολογία και αν ανήκουν, είναι πάντα φίλοι και αδερφοί», ήταν το μήνυμα του Νίκου Σολομωνίδη, που παραμένει αναλλοίωτο απο όλες τις Διοικήσεις της ΑΕΛ, στο πέρασμα των χρόνων.

 

Εμείς σαν διοίκηση του μεγαλύτερου και ιστορικότερου σωματείου της Κύπρου οφείλουμε να προστατεύσουμε και να διασφαλίσουμε την πεποίθηση και τα πιστεύω των ιδρυτών της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ.

Με αφορμή ορισμένων βίντεο που δημοσιοποιήθηκαν, για σκοπούς προεκλογικής εκμετάλλευσης, θέλουμε να παρακαλέσουμε τους υποψήφιους βουλευτές από ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ, να μην καπηλεύονται και να χρησιμοποιούν το σωματείο μας για δικούς τους σκοπούς.

Απαιτούμε από τον οποιοδήποτε χρησιμοποίησε την παρουσία του στο σωματείο μας, για να κερδίσει έστω και έναν ψήφο, να αποσύρει τις οποιεσδήποτε αναφορές στο σωματείο μας, και να αφήσει την ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΕΜΕΣΟΥ εκτός πολιτικών και κομματικών συμφερόντων, αφού και η ιστορία μας και η ιδεολογία μας, αυτό επιβάλλει.

Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΕΜΕΣΟΥ δεν ήταν ποτέ και ούτε θα καταστεί σε καμιά περίπτωση πολιτικό καφενείο και σκαλοπάτι του οποιούδηποτε.

Διοικητικό συμβούλιο

ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ