Νέες επιτυχίες στην ποδηλασία (φώτος)

Η αγωνιστική μέρα για το Κύπελλο Ποδηλασίας Κύπρου είχε τη σφραγίδα του νεαρού αθλητή μας Κωνσταντίνου Ιωάννου, ο οποίος κέρδισε με άνεση τη κατηγορία Εφήβων, έχοντας το 2ο γρηγορότερο χρόνο από όλες τις κατηγορίες. Πρώτη εμφάνιση και 2η θέση για το νεοφερμένο Παναγιώτη Αντωνίου, με το Mark Williams και Αλέξη Κέστα να μένουν οριακά εκτός βάθρου. Πολύ καλή εμφάνιση για τους Λουκά Αραούζο και Ido Fishman, οι οποίοι πήραν θέση στη πρώτη δεκάδα σε μια κατηγορία η οποία είχε πολυάριθμες συμμέτοχες και έντονο συναγωνισμό. Πολύ καλή προσπάθεια και από τους υπολοίπους αθλητές μας.

Ο αγώνας αντοχής ‘ Lefkara Uphil Road Race’ ήταν ο 3ος για το Κύπελλο Ποδηλασίας Κύπρου είχε αφετηρία το χωριό Σκαρίνου με τερματισμό λίγο πριν τα Κίονα (για τις Κατηγορίες Ελίτ, Έφηβοι και Μάστερ – 23 χιλιόμετρα) και το χωριό Βαβατσινιά (για τις υπόλοιπες κατηγόριες συμπεριλαμβανομένων και των κατηγοριών CFA – 18 χιλιόμετρα). Ένας ιδιαίτερα απαιτητικός αγώνας με συνεχή ανήφορο που έγινε σε ψηλές θερμοκρασίες.

Στο αγώνα έλαβαν μέρος 14 αθλητές μας και είχαμε τα εξής αποτελέσματα
Κωνσταντίνος Ιωάννου – 1η θέση (Κατηγορία Εφήβων)
Παναγιώτης Αντωνίου – 2η θέση (Κατηγορία CFA Άνδρες 19 -39)
Mark Williams – 4η θέση (Κατηγορία Μάστερ 2)
Αλέξης Κέστας – 5η θέση (Κατηγορία Μάστερ 2)
Λουκάς Αραούζος – 7η θέση (Κατηγορία CFA Άνδρες 19 -39)
Ido Fishman – 9η θέση (Κατηγορία CFA Άνδρες 19 -39)
Συνέχεια τη επόμενη Κυριακή 16/9/2021 με το δύσκολο αγώνα αντοχής στη Πάφο.

#αελ #ael #aelcycling #cyprus #limassol #lions #wearelimassol #newseason #roadcycling #roadraces #cypruscup #cyprusroadcup #lefkara #vavatsinia