90 χρόνια ιστορίας

Σήμερα το σωματείο μας συμπληρώνει 90 χρόνια ζωής. Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΕΜΕΣΟΥ γιορτάζει τα 90στά της γενέθλια.

90 χρόνια ζωής γεμάτα διακρίσεις και επιτυχίες.
90 χρόνια ανιδιοτελής παρουσίας στον αθλητισμό και Πολιτισμό.
90 χρόνια προσφοράς στην κοινωνία και στον άνθρωπο.

Η Ζωντανή ιστορία της Λεμεσού, αλλά και όλης της Κύπρου, σωματείο με 283 συνολικά επίσημους τίτλους σε όλα τα αθλήματα που το καθιστούν το πρώτο αθλητικό σωματείο σε τίτλους στην Κύπρο και όπου σήμερα απασχολεί στις τάξεις του πάνω από 1000 εγγεγραμμένους αθλητές και 9 ενεργά τμήματα διαφορετικών αθλημάτων.

Ένα σωματείο διαφορετικό από όλα τα άλλα, πάντα παρών στα κοινωνικά προβλήματα που απασχολούν τους συνανθρώπους μας αλλά και την κοινωνία μας ευρύτερα.

Μια διαφορετικότητα που η ΑΕΛ πλήρωσε αρκετές φορές το τίμημα αλλά αυτό μας πείσμωνε και μας έκανε πιο δυνατούς.

Χρόνια πολλά στην ιστορία της Λεμεσού, χρόνια πολλά σε όλους τους ΑΕΛΙΣΤΕΣ που βρίσκονται σε κάθε άκρη του πλανήτη.

Χρόνια μας πολλά με την ευχή τα 90 να γίνουν 1090 και η ιδέα της ΑΕΛ και αυτά που δίδαξαν οι ιδρυτές μας να μεταδίδονται από γενιά σε γενιά.

Τελειώνοντας, ως ΔΣ της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ, σεβόμενοι τις δύσκολες καταστάσεις, ακυρώσαμε τις εκδηλώσεις εορτασμού των 90 χρόνων που είχαμε προγραμματισμένες και αν όλα πάμε καλά θα γίνουν σε μεταγενέστερο στάδιο.

Η ΑΕΛ είναι αθλητικό σωματείο. Μην διαχωρίζεται τους αθλητές από τις πολιτικές τους αντιλήψεις. Οι αθλητές σε οποιαδήποτε φυλή, χώρα, θρησκεία και αν ανήκουν είναι πάντα φίλοι και αδερφοί.

90 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΔΟΞΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ.