ΑΕΛίστας και ο Κόρι Μάνιγκολτ

Η ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΛΤΔ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη σύναψη συμφωνίας μονοετούς διάρκειας με τον Αμερικανό καλαθοσφαιριστή Corey Manigault. Ο Corey Manigault είναι 22 χρόνων (20/10/1988), έχει ύψος 2.06 και αγωνίζεται στις θέσεις του Power Forward και Center Forward .

Ο Corey ξεκίνησε τη καριέρα του, με τους Pittsburgh Panthers πριν μετακομίσει στους Indian Hills CC και τελικά ολοκληρώσει τον κύκλο του στα κολεγιακά πρωταθλήματα της Αμερικής, με τους New Mexico Lobos.
Ο καλαθοσφαιριστής μας στην καλύτερη χρονιά που έχει πραγματοποιήσει με τους New Mexico Lobos (2019-20), κατέγραψε δεκαεννέα παιχνίδια σημειώνοντας διψήφιο αριθμό πόντων και πέντε παιχνίδια πετυχαίνοντας περισσότερους από είκοσι πόντους. Αξιοσημείωτες, προσωπικές επιδόσεις ήταν και τα έντεκα ριμπάουντ, τέσσερα κλεψίματα, σε ένα αγώνα.
Την περασμένη αγωνιστική χρονιά ο Corey μετακόμισε στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Βουλγαρία με τους Βalkan Bortevgard , που αγωνίζονται στην ΝΒL, στην μεγαλύτερη εθνική κατηγορία της χώρας. Aξίζει να σημειωθεί πως ο καλαθοσφαιριστής μας έχει αγωνιστεί με την προηγούμενη ομάδα του και στα προκριματικά του Basketball Champions League που αποτελεί την δεύτερη σε τάξη διασυλλογική ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Καλωσορίζουμε, τον φέρελπιν καλαθοσφαιριστή Corey Manigault στην μεγάλη καλαθοσφαιρική οικογένεια της ΑΕΛ και του ευχόμαστε να παραμείνει υγιής και δυνατός για να βοηθήσει την ομάδα μας , στην επίτευξη των στόχων της.