Ανακοίνωση Δ.Σ ΑΕΛ Λεμεσού

Το Διοικητικό Συμβούλιο και ολόκληρη η οικογένεια της ΑΕΛ Λεμεσού, εκφράζουμε τις πιο θερμές μας ευχαριστίες στον υπέροχο κόσμο της ΑΕΛ που για ακόμη μια φορά δείχνει το μεγαλείο του και την αγάπη του για την ομάδα.

Περισσότεροι από 2500 ΑΕΛΙΣΤΕΣ έχουν κλείσει ήδη τη θέση τους για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά, δείχνοντας την μεγάλη τους στήριξη και αγάπη προς το Σωματείο μας και την αγαπημένη μας ομάδα.

Η αγάπη του κόσμου και η μεγάλη υποστήριξη που νιώθουμε από τον κόσμο είναι για μας η μεγάλη μας δύναμη και ο κινητήριος μοχλός για την φετινή ποδοσφαιρική χρονιά.

Νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας προς τον κόσμο αλλά και παράλληλα να στείλουμε όλοι μαζί το μήνυμα της ενότητας που θα μας δώσει ακόμη μεγαλύτερη δυναμική για τη συνέχεια.

Είμαστε σίγουροι ότι η ανταπόκριση του μεγάλου κόσμου της ΑΕΛ θα συνεχιστεί και ΜΑΖΙ, ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ θα πετύχουμε τους στόχους μας, ρεκόρ στον αριθμό των εισιτηρίων διαρκείας αλλά και των αγωνιστικών μας στόχων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αλλά και τα στελέχη της ΑΕΛ μετά από μια μεγάλη υπερπροσπάθεια κατάφεραν να πετύχουν σε πολύ μεγάλο βαθμό την αναπροσαρμογή συμβολαίων σε λογικά πλαίσια. Ταυτόχρονα η ομάδα ενισχύθηκε και θα ενισχυθεί περισσότερο για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και τις προσδοκίες όλων μας.

Οι τρικλοποδιές και τα εμπόδια που συναντούμε μπροστά μας είναι μεγάλα ωστόσο η θέληση μας, η αποφασιστικότητα μας και η στήριξη από τον κόσμο μας, είναι μεγαλύτερα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο όπως υποσχέθηκε στον κόσμο, εκπληρώνει και θα συνεχίσει να εκπληρώνει τον προϋπολογισμό της φετινής χρονιάς για μια ανταγωνιστική ομάδα.

Ωστόσο, οφείλουμε να ενημερώσουμε τον κόσμο ότι οι εκκρεμότητες της προηγούμενης διοίκησης παραμένουν και αυτό δημιουργεί πολλά εμπόδια στην ομαλή λειτουργία της ομάδας.

Στους ποδοσφαιριστές οφείλονται μέρος του δεδουλευμένων τους από την περσινή περίοδο ενώ οφειλές υπάρχουν σε πρώην ποδοσφαιριστές, προπονητές, γήπεδο και άλλα.

Χρέη τα οποία θα δημιουργήσουν τεράστια προβλήματα στην ομάδα μας το αμέσως επόμενο διάστημα και πρέπει να ξοφληθούν άμεσα είτε να διακανονιστούν.
Σκοπός μας δεν είναι η στοχοποίηση οποιουδήποτε προσώπου ούτε η δημόσια αντιπαράθεση. Μέχρι στιγμής κρατήσαμε χαμηλούς τόνους μακριά από την δημόσια συζήτηση με στόχο την εξυπηρέτηση των συμφερόντων της ομάδας μας.

Η σιωπή μας όμως δεν είναι αδυναμία. Οφείλουμε να ενημερώσουμε τον κόσμο για την αλήθεια και καλούμε όλους τους ΑΕΛΙΣΤΕΣ να παραμείνουν ΕΝΩΜΕΝΟΙ και δίπλα στο Σωματείο.

Αναλυτική ενημέρωση για όλα τα οικονομικά θέματα, όπως έχουμε προαναγγείλει θα δώσουμε στη Γενική Συνέλευση στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Η ΑΕΛ δεν ανήκει σε κανένα, είναι υπόθεση όλων μας και όλοι μας οφείλουμε να την στηρίζουμε με κάθε τρόπο και να την προστατεύουμε, για εμάς και τα παιδιά μας.