Ανακοίνωση χορηγικής συμφωνίας

Η επιτροπή γυναικείας ομάδας καλαθόσφαιρας Α.Ε.Λ ανακοινώνει την σύναψη χορηγικής συμφωνίας με την εταιρεία ASBIS.

Η εταιρεία ASBIS προχώρησε στην χορήγηση του ονόματος της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2020-21. Έτσι η ομάδα μας για φέτος θα ονομάζεται ASBIS ΑΕΛ Γυναικεία Ομάδα Καλαθόσφαιρας.

Η εταιρεία ASBIS εξειδικεύεται στις διανομές κατηγορίας VAD (Value Added Distribution), προσφέρει λύσεις και συμβουλές σε επιχειρήσεις που ανήκουν στο Β2Β Market. Επίσης διανέμει προϊόντα τεχνολογίας και επικοινωνίας από προμηθευτές παγκόσμια εμβέλειας συνδυάζοντας μια ευρεία γεωγραφική απήχηση με ποίκιλα προϊόντα.

Η ASBIS συνεργάζεται με τους σπουδαιότερους της βιομηχανίας της τεχνολογίας και πληροφόρησης με τους οποίους παρέχει λογισμικά προϊόντα και τεχνολογίες με τα οποία μπορούν να λύσουν ζωτικής σημασίας θέματα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία και τις παροχές τις μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της: www.asbis.com.

Θέλουμε να καλωσορίσουμε την ASBIS στην μεγάλη οικογένεια της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού και να την ευχαριστήσουμε για την χορηγική συνεργασία ευελπιστώντας να συνεχιστεί η εν λόγω συνεργασία και στο μέλλον.

Τέλος, θα θέλαμε να καλέσουμε τον κόσμο μας όπως αγκαλιάσει και υποστηρίξει τους χορηγούς αλλά και τους υποστηρικτές της ομάδας μας. Στηρίζουμε αυτούς που μας στηρίζουν!!

Αθλητική Ένωση Λεμεσού
Γυναίκεια Ομάδα Καλαθόσφαιρας