Ανακοίνωση

Ανακοίνωση από την καλαθοσφαιρική ΑΕΛ ενόψει του τελικού της Κυριακής για την Balkan League, απέναντι στην Sigal Prishtina.

«Καταρχάς, θα θέλαμε να δώσουμε ένα υπέρμετρο ευχαριστώ στον κόσμο μας για την τρομερή παρουσία του χθες βράδυ. Η αποστολή μας όμως δεν τελείωσε και αύριο δεν πρέπει να λείπει κανείς μας. Ως Διοίκηση αυξήσαμε με τεχνικά μέσα την χωρητικότητα του σταδίου δημιουργώντας μια επιπλέον κερκίδα πίσω από το καλάθι και έτσι απομένουν άλλα 600 εισιτήρια, εκ των οποίων είναι 250 VIP και 350 κανονικού τύπου εισιτήρια.
Αποφασίσαμε όπως η τιμή των εισιτηρίων για τον αυριανό τελικό (14/04 , Κυριακή , ώρα 08:30), να καθοριστούν όπως πιο κάτω για αυτούς που δεν έχουν προμηθευτεί το εισιτήριο τους ακόμα:
– Yellow – 20 EYΡ
– VIP – 40 EYΡ
– Τα εισιτήρια κατηγορίας Student έχουν εξαντληθεί άρα δεν υπάρχουν διαθέσιμα για την προπώληση.
Θα υπάρξει προπώληση και για τον αυριανό αγώνα από τα εκδοτήρια του Σταδίου σήμερα από τις 14:00 – 16:00, καθώς θα ανακοινώσουμε και την έναρξη της διαδικτυακής διάθεσης εντός ολίγων ωρών. Παρακαλούμε τον κόσμο μας όπως προμηθευτείτε το εισιτήριό σας και να βοηθήσετε την ομάδα μας οικονομικά για να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της διοργάνωσης αφού αναλαμβάνουμε όλα τα έξοδα.
Σας περιμένουμε όλους να γράψουμε ιστορία!
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
PAYABL EKA AEΛ».