Ανακοίνωση

Καταρχάς, το Δ.Σ της ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΛΤΔ ευχαριστεί τον απερχόμενο πρόεδρο του Σωματείου Κώστα Χριστοδούλου για όλες τις υπηρεσίες που είχε παράσχει προς την ομάδα μας αλλά και τον αθλητισμό γενικότερα. Του ευχόμαστε να έχει πάντα υγεία, επαγγελματική καταξίωση,προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Ως ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΛΤΔ θέλουμε να συγχαρούμε τον Νίκο Χριστοδουλίδη για την εκλογή του στο αξίωμα του πρόεδρου του Σωματείου καθώς και τους συνεργάτες του που θα στελεχώσουν την επικείμενη προσπάθεια .
Το νέο διοικητικό συμβούλιο αναλαμβάνει χρέη σε μια δύσκολη περίοδο με πολλές προκλήσεις και καλείται να εκσυγχρονίσει τη λειτουργία και τη δομή όλων των τμημάτων για να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της εποχής. Οι αποφάσεις και το έργο του νέου διοικητικού συμβουλίου θα διαδραματίσουν καίριο ρόλο στην ανάπτυξη και γιγάντωση ολόκληρου του οικοδομήματος.
Ευχόμαστε στον Νίκο Χρίστοδουλίδη και στο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου πολλές επιτυχίες σε όλα τα αθλήματα . Ως ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΛΤΔ θα είμαστε αρωγός και εποικοδομητικός συνοδοιπόρος στην καινούργια προσπάθεια που γίνεται. Όλοι μαζί για μια ΑΕΛ δυνατή !
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΛΤΔ