Γιώργος Παλάλας: «Αφιερωμένος στην Ευαγγελία ο τίτλος»

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας έκανε ο προπονητής της ομάδας της γυναικείας καλαθόσφαιρας, Γιώργος
Παλάλας με αφορμή την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Γιώργο Παλάλα η ΑΕΛ επιστρέφει σε τίτλο πρωταθλήματος μετά από 7 χρόνια.
Είμαστε πολύ χαρούμενοι που τα καταφέραμε. Επνάσαμε όπως λέμε και στην γλώσσα μας. Ήταν πολύ δύσκολο λόγο της δικής μας ψυχολογίας καθώς είχαν περάσει πολλά χρόνια. Οι κοπέλες μας το διαχειρίστηκαν πολύ καλά και μετά το πρώτο παιχνίδι έδειξαν ότι είναι η καλύτερη ομάδα. Να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στην Αναγέννηση και το προπονητή της. Η ΑΕΛ συνεχίζει τον δρόμο της και ελπίζουμε τα επόμενα χρόνια να έχουμε περισσότερα τρόπαια.

Έχεις ζήσει μεγάλες στιγμές με την ΑΕΛ, έχεις πάρει ξανά τίτλους με την ομάδα, πως θα χαρακτήριζες αυτόν τον τίτλο.
Θα έλεγα ότι είμαι πιο χαρούμενος από ποτέ. Όταν τελειώνει το πρωτάθλημα και έρχεται και ο τίτλος, είσαι σίγουρα πολύ πιο χαρούμενος διότι ξέρεις τι πέρασες όλη την χρονιά.

Η ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα αήττητη, ένα σχόλιο για αυτό.
Ήταν μεγάλη προσπάθεια από την αρχή. Μας πείσμωσε πάρα πολύ η ήττα από την Αναγέννηση στο κύπελλο, και οι κοπέλες μας έδειξαν φοβερό επαγγελματισμό, δούλεψαν πάρα πολύ και για αυτό έχουμε το αποτέλεσμα που έχουμε σήμερα.

Το μήνυμα σας για τον κόσμο
Να σας πω ότι ο ΣΥΦΑΕΛ είναι ένας από τους λόγος που υπάρχει αυτή η ομάδα φέτος. Μετά από πιέσεις από τους ίδιους αποφασίσαμε να κατέβουμε τελικά στο πρωτάθλημα παρότι κάναμε σκέψεις να μην κατέβουμε λόγο του μικρού αριθμού των ομάδων. Η ΑΕΛ δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο η ΑΕΛ είναι όλα τα αθλήματα που έχουμε τμήματα. Είμαστε περήφανοι που το σωματείο μας είναι πρώτο σε τίτλους σε όλα τα αθλήματα.

Που αφιερώνεται αυτό το πρωτάθλημα
Θέλω να αφιερώσω αυτό το πρωτάθλημα στην Ευαγγελία μας, που χάσαμε πριν από λίγο καιρό, σε όλη την οικογένεια Κουνούνη, και στον Μάριο μας.