Δηλώσεις Όρλοβιτς-Παπαδούρη

Στην ιστοσελίδα του σωματείου μας μίλησαν δύο εκ των πρωταγωνιστών του φετινού τίτλου στην καλαθόσφαιρα Γυναικών, Πέτρα Όρλοβιτς και Άνθια Παπαδούρη

ΠΕΤΡΑ ΟΡΛΟΒΙΤΣ

Πέτρα Όρλοβιτς συγχαρητήρια, τίτλος για την ομάδα μας μετά από επτά χρόνια.
Ευχαριστούμε για τα συγχαρητήρια. Το πήραμε με τον καλύτερο τρόπο, στην έδρα μας με 3-0, με το έτσι και το θέλω, ούτε λεπτό παραπάνω στο παρκέ, ήρθαμε σήμερα για να τελειώσουμε την σειρά και το κάναμε.

Σε ένα γήπεδο που ζήσατε σπουδαίες βραδιές και στιγμές, και ήρθε ακόμη μια τέτοια.
Ναι ακόμα μια σπουδαία βραδιά για εμάς, με τον κόσμο μας δίπλα μας τους οποίους ευχαριστούμε πάρα πολύ. Είναι ο έκτος μας παίκτης και είναι πάντα δίπλα μας. Ήταν ξανά μαζί μας και το πανηγυρίσαμε όλοι μαζί.

Έβλεπες να εξελισσόταν έτσι η χρονιά;
Ήμασταν μια καινούργια ομάδα και θέλαμε κάποιο χρόνο να δέσουμε και να μάθουμε η μια παίκτρια την άλλη. Με το πέρασμα του χρόνου αυτό έγινε και είχαμε αυτό το αποτέλεσμα

Το μήνυμα σου στον κόσμο της ΑΕΛ
Τους αγαπάμε, είναι οι καλύτεροι είναι πάντα δίπλα μας και έχουν ένα μεγάλο ρισπέκτ από εμάς.

ΑΝΘΙΑ ΠΑΠΑΔΟΥΡΗ

Άνθια Παπαδούρη, τίτλος μετά από επτά χρόνια για την ομάδα. Συναισθήματα.
Το κυρίαρχο συναίσθημα ήταν το τι χάναμε τόσα χρόνια. Τι χάναμε έχοντας αυτό τον υπέροχο κόσμο δίπλα μας να μας στηρίζει. Απίστευτη στήριξη δεν υπάρχουν λόγια.

Η χρονιά που δεν ξεκίνησε καλά για την ομάδα αλλά κατέληξε με τίτλο.
Δεν ξεκινήσαμε καλά την χρονιά. Διεκδικήσαμε το σούπερ καπ που ηττηθήκαμε, αποκλειστήκαμε από το κύπελλο, αλλά είπαμε το πρωτάθλημα δεν υπήρχε περίπτωση να το χάναμε. Κάναμε αρκετά δώρα φέτος.

Ένα μήνυμα στον κόσμο μας
Πραγματικά τους ευχαριστούμε πάρα πολύ, αν δεν ήταν αυτοί δεν θα είχαμε τα καλά αποτελέσματα και τον τίτλο. Τους θέλουμε να συνεχίσουν να έρχονται στα γήπεδα και να μας στηρίζουν. Είναι μοναδικοί.