«Είμαστε η πιο επιτυχημένη ομάδα»

Ως Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΛΤΔ , προσπαθήσαμε μέσα στα πλαίσια των οικονομικών δεδομένων που υπάρχουν να δημιουργήσουμε μια ομάδα ανταγωνιστική ούτως ώστε να καταστήσει σαφές σε όλους πως η ικανοποιητική περσινή πορεία ( υπο τις περιστάσεις) αποτελεί μονάχα αφετηρία για το μέλλον και εφαλτήριο μιας νέας προσπάθειας για την μεταμόρφωση της Βασίλισσας.

Πρώτιστος στόχος, της ομάδας μας ήταν ο εμπλουτισμός και η εμβάθυνση του κυπριακού στοιχείου που απάρτιζει το ροστερ μας. Μετά την λήξη της συνεργασίας μας με Ζαχαρία Χανούν, Μάριο Ιωαννίδη, Ρομπέρτο Αλεξάνδρου και την αφυπηρέτηση του Ηρακλή Πιττάκα από την ενεργό δράση η ομάδα μας προχώρησε στην ανανέωση του Μάριου Μονιάτη, Κωνσταντίνου Γρίβα αλλά και στη σύναψη συνεργασιών με τους Μάριο Γεωργίου , Αδάμο Παναγίδη, Στέφανο Τίγκα, Μάριο Στυλιανού και Παναγιώτη Αντωνιάδη.

Δεύτερος στόχος, της ομάδας μας ήταν η διατήρηση ποιοτικών ξένων παιχτών από την περασμένη χρονιά που βοήθησαν αποτελεσματικά την ομάδα μας αλλά και η αύξηση αυτού του συνόλου μετά την απόφαση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθόσφαιρας για αύξηση 3+1. Ως εκ τούτου, η ομάδα μας ανανέωσε τους Courtney Pigram, Brandon Averette , καθώς προχώρησε και σε απόκτηση των Doral Moore Jr και Τray Buchanan.

Τρίτος στόχος, του προγραμματισμού ήταν η ποιοτική ενίσχυση της τεχνικής ηγεσίας με δοκιμασμένες και πεπειραμένες λύσεις , όπου και θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο για την επιστροφή της ομάδας μας σε πρωταγωνιστική τροχιά. Πέραν από τον Μάρκο Ασωνίτη που θα συνεχίσει να είναι προπονητής της ομάδας μας για τα επόμενα δυο χρόνια , η διοικητική ομάδα της ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΛΤΔ προχώρησε σε σύναψη συνεργασίας με την Κάλια Παπαδοπούλου όπου αναλαμβάνει ρόλο Team Manager και συνεργάτιδα του προπονητή μας. Επίσης, προχωρήσαμε σε ανανέωση της συνεργασίας μας με τον Αντώνη Δημητρίου που αναλαμβάνει ρόλο βοηθού προποντή και σκάουτερ, τον Στέφανο Θρασυβουλίδη που θα εκτελεί χρέη προπονητή φυσικής κατάστασης και προπονητή της ομάδας Κ-18 αλλά και τον Αντρέα Χριστοδούλου ο οποίος θα καλύψει τη θέση του φυσιοθεραπευτή της ομάδας.

Με βάση τις κινήσεις που έχουν γίνει, ο προγραμματισμός ολοκληρώθηκε την 1η Αυγούστου εκτός και αν υπάρξει άλλη ποιοτική λύση που μπορεί να στελεχώσει το ρόστερ μέσα στα οικονομικά πλαίσια της ομάδας μας . Η οικονομική πολιτική που ακολουθήθηκε είναι μεν πειθαρχημένη αλλά δεν αφήνει την ομάδα ημιτελή ή αδύναμη σε αθλητικό ή τεχνικό επίπεδο.

Την φετινή χρονιά η καλαθοσφαιρική ομάδα των ανδρών κλείνει 55 χρόνια ιστορίας , πρωταθλητισμού, και επιτυχιών σε εγχώριο και ευρωπαϊκό επίπεδο. Είναι τόσα πολλά που έχει επιτύχει αυτή η ομάδα που αν και έχει περάσει λίγο παραπάνω από μια δεκαετία χωρίς ένα τίτλο, αποτελούμε την πιο επιτυχήμενη ομάδα της κυπριακής καλαθόσφαιρας σε σύνολο , τίτλων , νικών και ρεκόρ που παραμένουν ακατάρριπτα .
Συστρατευθείτε μαζί μας στην διαρκή προσπάθεια που γίνεται για την επιστροφή της Βασίλισσας και σας καλούμε όπως βοηθήσετε την ομάδα μας αγοράζοντας με την σειρά σας εισιτήρια διαρκείας και συμμετέχοντας στους εορτασμούς που έρχονται για τα 55 χρόνια της μεγαλύτερης καλαθοσφαιρικής ομάδας στην Κύπρο. Πληροφορίες για τα εισιτήρια διαρκείας θα δοθούν τις επόμενες εβδομάδες. Όλοι στο Νίκος Σολομωνίδης Αρένα , για να επαναφέρουμε όμορφες εποχές και να σπρώξουμε την ομάδα μας προς νέες νίκες και επιτυχίες! #aelbc #thequeen #55years #weareback

Δ.Σ
ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΛΤΔ