Κώστας Χριστοδούλου: «Αφιερώνουμε το πρωταθλήματα στην Ευαγγελία»

Ο επικεφαλής της επιτροπής γυναικείας καλαθόσφαιρας Κώστας Χριστοδούλου, μίλησε για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Κώστα Χριστοδούλου η ΑΕΛ είναι ξανά πρωταθλήτρια, τα συναισθήματα σου.
Είναι απερίγραπτα διότι είχαμε επτά χρόνια να πανηγυρίσουμε. Δεν μπορώ να περιγράψω το τι νοιώθω, είμαι πολύ χαρούμενος για την κατάκτηση αυτή. Ευχαριστούμε τον μεγάλο μας κόσμο, μόνο εμείς μπορούμε να φέρουμε σε γυναικείο μπάσκετ έτσι πολύ κόσμο και να γεμίσουμε το γήπεδο να έχουμε τέτοια φανταστική ατμόσφαιρα. Είναι κάτι που δεν βλέπουμε ίσως ούτε και σε γήπεδα της Ευρώπης.

Είσαι πολλά χρόνια κοντά στην ομάδα Κώστα, πως έζησες την όλη πορεία φέτος.
Ήταν μια δύσκολη χρονιά, όπως οι περισσότερες που είχαμε. Με την στήριξη των υπολοίπων ατόμων που ήμασταν στην επιτροπή φέτος, του ΔΣ του σωματείου αλλά και του ΣΥΦΑΕΛ, ο οποίος μας έσπρωξε για να είμαστε παρών στο πρωτάθλημα, τα καταφέραμε. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στις παίκτριες μας και στον προπονητή που είχαμε μια χρονιά χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Έβαλαν ώρες προπόνησης στο γήπεδο και δικαιώθηκαν.

Ένα μήνυμα στον κόσμο που γέμισε για άλλη μια φορά το κλειστό.
Να πω ευχαριστώ είναι λίγο. Δεν έχω λόγια για τον κόσμο της ΑΕΛ. Έδωσαν ακόμα μια παράσταση και όλη η Κύπρος την απόλαυσε. Θέλω να πω ακόμα κάτι, αφιερώνω το πρωτάθλημα αυτό στον ΣΥΦΑΕΛ και σε ένα πρόσωπο που χάσαμε, την Ευαγγελία Κουνούνη, η οποία είμαι σίγουρος ότι χάρηκε μαζί μας σήμερα.