Νέος προπονητής ο Μάρκος Ασωνίτης

Το διοικητικό συμβούλιο της Εταιρείας ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΛΤΔ ανακοινώνει πως στις 28 Μαΐου 2021 κατέληξε σε συμφωνία διαχείρισης με το ΔΣ της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού (ΑΕΛ) για την καλαθοσφαιρική ομάδα των ανδρών. Η συμφωνία διαχείρισης είναι πενταετούς διάρκειας. Η ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΛΤΔ έχει θέσει ως στόχο την ενδυνάμωση του καλαθοσφαιρικού τμήματος και την επαναφορά του σε πρωταγωνιστική τροχιά, σε ορίζοντα τριετίας.

Εν συνεχεία, μετά την σύναψη της προαναφερθείσας συμφωνίας το διοικητικό συμβούλιο προχωρεί στις πιο κάτω κοινοποιήσεις για την ενημέρωση του κοινού και των ΜΜΕ:

1. Εξασφάλιση Wild Card
Την 16η Ιουνίου 2021 , με απόφαση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΚΟΚ), η καλαθοσφαιρική ομάδα της ΑΕΛ έχει εξασφαλίσει “Wild Card”, κατόπιν αιτήματος του διοικητικού συμβουλίου της ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΛΤΔ που είχε αποσταλεί την 6η Ιουνίου 2021. Θα θέλαμε από αυτό το βήμα να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στον Πρόεδρο , τον Γενικό Γραμματέα, τον Γενικό Διευθυντή και το Διοικητικό Συμβούλιο της Κ.Ο.Κ, για την εν λόγω απόφαση η οποια εξυπηρετεί και το γενικότερο συμφέρον της κυπριακής καλαθόσφαιρας.

2. Σύναψη συνεργασίας με προπονητή και τεχνικό-ιατρικό επιτελείο
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΛΤΔ ανακοινώνει την σύναψη συνεργασίας με τον προπονητή Μάρκο Ασωνίτη ο οποίος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ανδρικής μας ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.
Τον Μάρκο Ασωνίτη θα πλαισιώνουν οι Αντώνης Δημητρίου ως βοηθός προπονητή, ο Σάββας Γεωργίου ως γυμναστής και ο Αντρέας Χριστοδούλου από την θέση του φυσιοθεραπευτή, όπου συνεχίζει από την προηγούμενη περίοδο.
Να σημειωθεί πως τα συμβόλαια του προπονητή και των μελών του τεχνικού και ιατρικού επιτελείου είναι τριετούς διάρκειας με το δικαίωμα ενεργοποίησης της ρήτρας για επέκταση δυο ετών να βρίσκεται αποκλειστικά στην Εταιρεία.
Καλωσορίζουμε τον νέο προπονητή , και το τεχνικό επιτελείο στην ομάδα και ευχόμαστε όπως μαζί τους επαναφέρουμε το καλαθοσφαιρικό μας τμήμα στον δρόμο των επιτυχιών, όπως αρμόζει στην ένδοξη ιστορία της καλαθοσφαιρικής ΑΕΛ.

3. Σύσταση Γραφείου Τύπου
Το διοικητικό συμβούλιο της ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΛΤΔ ανακοινώνει την σύσταση Γραφείου Τύπου όπου θα είναι αποκλειστικά υπεύθυνο για την άμεση ενημέρωση του φίλαθλου κοινού και των δημοσιογράφων για τα τεκταινόμενα της ομάδας. Τη θέση του εκπροσώπου Τύπου της ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΛΤΔ αναλαμβάνει ο Γιώργος Σάββα .
Ως εκ τούτου, για οποιεσδήποτέ πληροφορίες σχετικά με το ανδρικό τμήμα καλαθοσφαίρισης μπορείτε να αποταθείτε στον εκπρόσωπό μας μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης aelbcpress@gmail.com .
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΛΤΔ #aelbc