«Περιμέναμε καλύτερη αντιμετώπιση»

Αναλυτικά
«Περήφανε κίτρινε ΛΑΕ,
Ως Διοικητικό Συμβούλιο του Τμήματος FUTSAL, ενημερώνουμε τον τεράστιο κόσμο της ΑΕΛ για τις εξελίξεις αναφορικά με τις επόμενες Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ομάδας μας.
Έχουν γίνει από πλευράς διοίκησης πολυάριθμες ενέργειες για ναύλωση πτήσης για Λιθουανία (Kaunas) όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες του ομίλου στον οποίο αγωνίζεται η ομάδας μας, στις 25, 26 και 28 Οκτωβρίου. Το πολύ ψηλό κόστος για ναύλωση πτήσης και κατά συνέπεια το ύψος του ποσού που θα κληθεί να επωμιστεί ο κάθε επιβάτης για την αγορά αεροπορικού εισιτηρίου, δεν αφήνει περιθώρια για υλοποίηση αυτού του στόχου. Σημειώνουμε ότι από τις διάφορες αεροπορικές εταιρείες στις οποίες απευθυνθήκαμε αναμέναμε καλύτερη αντιμετώπιση και περισσότερη προθυμία στην εξυπηρέτηση του σκοπού ναύλωσης πτήσης, τουλάχιστον από τον «Εθνικό Αερομεταφορέα», τις Κυπριακές Αερογραμμές.
Παρόλα τα πιο πάνω, όσοι οπαδοί επιλέξουν να ταξιδέψουν στη Λιθουανία για να σταθούν δίπλα στην ομάδα, μπορούν να το πράξουν με τις ήδη προγραμματισμένες πτήσεις διαφόρων αεροπορικών εταιρειών. Καλούμε όσους θα μεταβούν στην Λιθουανία για τους αγώνες της ομάδας να επικοινωνήσουν είτε με το ΔΣ του Τμήματος είτε με τον ΣΥ.Φ.ΑΕΛ για να διευθετηθεί η παροχή σε αυτούς εισιτηρίων των αγώνων».