ΝΕΑ

15 Jun

Πρωτιά και τρίτες θέσεις (φωτογραφίες)

Έγινε χθες η επανεκκίνηση των αγώνων ποδηλασίας με τον δύσκολο και απαιτητικό αγώνα ποδηλασίας δρόμου “0 to2000 Cycling Challenge” με τη Ποδηλατική μας Ομάδα να σημειώνει επιτυχίες με πολύ καλή απόδοση από τους πέντε αθλητές που έλαβαν μέρος ως ακολούθως:

1η θέση – Αλέξης Κέστας (Κατηγορία Expert Masters 2)
3η θέση – Κωνσταντίνος Ιωάννου (Κατηγορία Junior Men)
3η θέση – Άνδρος Ανδρέου (Κατηγορία Expert Masters 1)

Ο Αλέξης Κέστας πέτυχε τη 1η του νίκη με τη κίτρινη φανέλα και ξεχωρίζει για τη σταθερή απόδοση του. Ο Κωνσταντίνος Ιώαννου με έντονο ρυθμό από το μέσο της πρώτης ανάβασης σε στυλ ατομικής χρονομέτρησης εξασφάλισε θέση στο βάθρο.

Εκπληκτικός ο Άντρος Αντρέου πέτυχε ένα πολύ καλό χρόνο και τη 3η θέση στη κατηγορία του. 6η θέση για το Χρίστος Παναγιώτου ο οποίος ήταν ο άτυχος της μέρας αφού κράμπες στο τελευταίο κομμάτι της διαδρομής του στέρησαν τη ευκαιρία να διεκδικήσει καλύτερη θέση στη κατάταξη της κατηγορίας. 7η θέση για το Λούκας Αραούζος, ο οποίος αγωνίστηκε στη δυσκολότερη κατηγορία (Men Category) κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά τη περσινή του επίδοση.

Ο αγώνας έγινε με τη παρουσία 180 συμμετοχών σε πολύ καλές καιρικές συνθήκες με τη βροχόπτωση να κάνει τη εμφάνιση της κατά τη διάρκεια των απονομών. Παρών στο σημερινό αγώνα ήταν και ο Ιλνούρ Ζακαρίν ποδηλάτης της επαγγελματικής ομάδας του World Tour CCC που διαμένει στη Κύπρο, ο οποίος ήταν και ο νικητής του αγώνα.

Εξαιρετική διοργάνωση από τη εταιρεία Activate Cyprus. Αγώνες τέτοιου επιπέδου βοηθούν γενικά το άθλημα της ποδηλασίας.

#ael #aelcling #danoiaelcycling #roadcycling #cycling #cyprus #limassol #troodos #0to2000 #activate #covid19 #restart