ΝΕΑ

05 Apr

Σκεύη Πεχλιβάνη: «Να σεβαστούμε τα μέτρα»

Η νεαρή διεθνής μας πετοσφαιρίστρια Σκεύη Πεχλιβάνη φιλοξενήθηκε από την ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ

Η αρχική τοποθέτηση

«Σίγουρα κανείς μας δεν είναι χαρούμενος για τη διακοπή ειδικότερα μετά από μια τέτοια χρονιά η οποία ήταν αρκετά ανταγωνιστική. Για να είμαι ειλικρινής έχω απογοητευτεί με τον τρόπο που τελειώνει το φετινό πρωτάθλημα ειδικότερα 2 αγώνες πριν την λήξη του πρωταθλήματος για την ανακήρυξη του πρωταθλητή αλλά έπρεπε να γίνει για την υγεία όλων μας».

Δύσκολος μήνας

Η Σκεύη Πεχλιβάνη στέλλει το δικό της μήνυμα για τα όσα περνούμε με τον κορωνοϊό: «Ο τελευταίος μήνας σίγουρα για όλους μας ήταν δύσκολος. Αυτός ο αόρατος ιός όπως τον ονομάζουν αρκετοί μας έχει αλλάξει ξαφνικά τη ζωη μας. Αυτό που θέλω να πω είναι πως αν θέλουνε όλοι αυτή η ιστορία να τελειώσει όσο το δυνατό πιο γρήγορα και με λιγότερα κρούσματα θα πρέπει να σεβαστούμε τα μέτρα που έθεσαν οι αρμόδιοι. Πρέπει όλοι να μένουμε σπίτι μας και να μετακινούμαστε μόνο στις αναγκαίες περιπτώσεις. ‘Ετσι λοιπόν αν θέλουμε όλο αυτό να τελειώσει πιο γρήγορα μένουμε όλοι σπίτι και τότε μαζί θα τα καταφέρουμε. Stay home, stay safe, stay healthy»

«Έχουμε πρόγραμμα από τον γυμναστή»

Η αθλήτρια της Robo Markets ΑΕΛ ρωτήθηκε εάν γυμνάζεται και πως περνά τον ελεύθερο της χρόνο. Όπως είπε, «Στον ελεύθερο μου χρόνο γυμνάζομαι καθημερινά με βάση το πρόγραμμα που μας στέλνει ο γυμναστής της ομάδας μας. Επίσης κάνω και μαθήματα online για τις σπουδές μου και αφιερώνω άφθονο χρόνο με την οικογένεια μου».

Καταλήγοντας η Σκεύη Πεχλιβάνη ανέφερε ότι και τη νέα χρονιά θα βρίσκεται στην οικογένεια της Robo Markets ΑΕΛ.