Χειρουργήθηκε ο Rafael Schlemper

Θέλουμε να ενημερώσουμε τους φίλους της ομάδας μας, ότι ο φουτσαλιστής μας Rafael Schlemper (Batata) υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση μετά από την σοβαρή ζημιά που υπέστη στον τελικό κυπέλλου Κύπρου. Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος αναμένεται να είναι εκτός δράσης για τους επόμενους πέντε μήνες. Ολόκληρη η οικογένεια της φουτσαλικής ΑΕΛ ευχόμαστε στον Rafael γρήγορη ανάρρωση ώστε να βρίσκεται το συντομότερο στους αγωνιστικούς χώρους για την εκπλήρωση των νέων μας στόχων.
Επ´ευκαιρία αυτης της ανακοίνωσης δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε τις άτυχες δηλώσεις του ομοσπονδιακού μας τεχνικού Άθου Στυλιανού για το θέμα των ξένων φουτσαλιστών. Το συγκεκριμένο θέμα θα τεθεί σε συζήτηση σε λίγες μέρες σε συνέλευση που θα γίνει μεταξύ των ομάδων και της ομοσπονδίας. Η απόφαση θα παρθεί αποκλειστικά από τις ομάδες που αιμοδοτούν το ταλαιπωρημένο άθλημα για 2 δεκαετίες και όχι από άλλους.
Καλούμε τον ομοσπονδιακό τεχνικό να επικεντρωθεί στο ομοσπονδιακό του καθήκον και όχι να συμπεριφέρεται σαν εκπρόσωπος τύπου της αγαπημένης του ομάδας.
ΔΣ ΑΕΛ Futsal 2009