ESPORTS

14 Dec

Αγκαλιά με τον τίτλο η AEL Limassol eSports

Εξαιρετική χρονιά για το τμήμα eSports του σωματείου μας καθώς η AEL Limassol eSports βρίσκεται πολύ κοντά στον τίτλο του πρωταθλητή, 11 αγωνιστικές πριν το φινάλε στο FC24 στο πρωτάθλημα της VGL.

H AEL Limassol eSports είναι στην πρώτη θέση με 103 βαθμούς έχοντας 34 νίκες, 1 ισοπαλία και 4 ήττες σε 39 παιχνίδια. Η λίγκα έχει 26 ομάδες να αναφέρουμε.

Είμαστε περήφανοι για το τμήμα eSports μας το οποίο έχει καταφέρει να μπει σε ένα κλειστό κλάμπ με τις καλύτερες ομάδες αυτή τη στιγμή στην ευρώπη σύμφωνα με το ίδιο το πρωτάθλημα του VPG (Virtual Pro Gaming) το οποίο προσφάτως ανακοίνωσε ότι κάποιες ομάδες (συγκεκριμένα 18 ομάδες) δεν μπορούν να σταματήσουν να κερδίζουν συμπεριλαμβανομένης και της δικιάς μας.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τους αγώνες μας στο κανάλι μας στο YouTube▶️ ” AEL_Limassol_eSports “.Για οτιδήποτε αφορά το τμήμα eSports μπορείτε να ενημερώνεστε στο Instagram👉 ” ael_limassol_esports ” / Facebook 👉 ” AEL Limassol Esports ” / 👉X(Twitter) ” AELLIMASSOLEF “.

Το τμήμα eSports θέλει να ευχαριστήσει και τους χορηγούς της ομάδας για την στήριξη το GIOGO LIBERO INTERNET CLUB και το DROUSIOTIS MEDICAL CENTER.