ΑΕΛ: Διαχειρίσιμο το χρέος του σωματείου

Το σωματείο της ΑΕΛ πραγματοποίησε χθες Γενική Συνέλευση, με θέμα την ενημέρωση των μελών του για τις οικονομικές καταστάσεις του σωματείου, την παρουσίαση των τμημάτων του σωματείου και γενική συζήτηση για τα θέματα που απασχολούν.
Η προσέλευση ήταν αθρόα καθώς σχεδόν γέμισε η αίθουσα Saint George. Μετά την ενημέρωση για τις οικονομικές καταστάσεις αυτό που βγαίνει ως συμπέρασμα και ήταν και τοποθέτηση του ανεξάρτητου ελεγκτή ήταν ότι το συνολικό χρέος της ΑΕΛ που ανέρχεται στα 4εκ ευρώ είναι διαχειρίσιμο. Μέσα από τις ερωτήσεις που ακολούθησαν λύθηκαν απορίες των παρευρισκομένων.
Στην συνέχεια είχαμε την παρουσίαση των τμημάτων του σωματείου, με την ΑΕΛ να έχει δέκα ενεργά τμήματα την δεδομένη στιγμή. Αυτό που ικανοποίησε τους φίλους της ομάδας είναι ότι τέθηκαν πρωταγωνιστικοί στόχοι σε όλα τα τμήματα με στόχο και σκοπό να έρθουν τίτλοι με το τέλος της χρονιάς στην ομάδα. Τα δέκα τμήματα είναι το ποδόσφαιρο, η καλαθόσφαιρα αντρών και γυναικών, το Φούτσαλ, η πετόσφαιρα γυναικών, το μπόουλινγκ, η ποδηλασία, η Σαϊττα, το μπιλιάρδο και το E-sports.
Η Συνέλευση έκλεισε με συζήτηση για διάφορα θέματα που απασχολούν το σωματείο. Αυτό που ειπώθηκε από το ΔΣ του σωματείου είναι πως τις επόμενες μέρες θα υπάρξει συνεδρία για να δουν το θέμα της ανανέωσης της σύμβασης με την ΑΕΛ Ποδόσφαιρο ΛΤΔ. Η απόφαση του ΔΣ για τη σύμβαση θα πάει σε γενική συνέλευση προς τα τέλη Νοεμβρίου για να δωθεί ο τελικός λόγος στα μέλη του σωματέιου.

ΔΣ ΑΕΛ