Ανακοίνωση Γενικής Συνέλευσης

Λεμεσός 8 Σεπτεμβρίου 2022

Αξιότιμα Μέλη,

Δια της παρούσης επιστολής το Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού καλεί τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση του Σωματείου που θα πραγματοποιηθεί στο ,«Νίκος Σολομωνίδης» στην αίθουσα St.George στην οδό Γεωργίου Θυρώτου 1 , 3012 Λεμεσός, την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου στις 7:00μ.μ.

Στη Γενική Συνέλευση του Σωματείου θα γίνει παρουσίαση για έγκριση της Έκθεσης των Ελεγκτών για τις Οικονομικές Καταστάσεις του Σωματείου που λόγω κωλύματος απουσίαζε ο εξωτερικός ελεγκτής στην προηγούμενη γενική συνέλευση και δεν διεκπεραιώθηκε η διαδικασία με βάση το καταστατικό του σωματείου.
Θα ακολουθήσουν ερωτήσεις των μελών και συζήτηση για τις Οικονομικές Καταστάσεις του Σωματείου όπως επίσης και συζήτηση για τα αθλητικά τμήματα του σωματείου:

-Ποδόσφαιρο ,Καλαθόσφαιρας Ανδρών , Καλαθόσφαιρας Γυναικών , Βόλεϊ Γυναικών , Φούτσαλ , Ποδηλασίας , Μπιλιάρδο , Μπόουλινγκ, Σαΐτας και E-sports.

Την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης απαγορεύεται αυστηρά η είσοδος στην αίθουσα στην οποία θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση οπουδήποτε προσώπου που δεν είναι Τακτικό η Lion Μέλος του Σωματείου.

ΣΗΜ: Οποιοσδήποτε θέλει να εγγραφεί μέλος ή να ανανέωση την συνδρομή του μπορεί να το κάνει μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του σωματείου. https://www.aelimassol.com/αποπληρωμη-μελων/, ή να επικοινωνήσει τηλεφωνικά στον αριθμό 99652338 για περεταίρω πληροφορίες

Με εκτίμηση,
Νίκος Χριστοδουλίδης ,
Πρόεδρος ΑΕΛ