Ανακοίνωση για τα εισιτήρια

𝝖𝝢𝝖𝝟𝝤𝝞𝝢𝝮𝝨𝝜 𝝘𝝞𝝖 𝝩𝝜𝝢 𝝙𝝞𝝖𝝝𝝚𝝨𝝜 𝟭𝟬𝟬𝟬 𝝚𝝞𝝨𝝞𝝩𝝜𝝦𝝞𝝮𝝢 𝝚𝝢𝝩𝝪𝝥𝝜𝝨 𝝡𝝤𝝦𝝫𝝜𝝨

Καταρχάς να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας για την πολύ μεγάλη κινητικότητα που παρατηρείται από το πρώτο μόλις λεπτό της έκδοσης των online εισιτηρίων για τους αγώνες του Final 4 της Delasport Balkan League. Η διάθεση των οnline εισιτηρίων θα σταματήσει στα 600 εισιτήρια, όπου είμαστε κοντά σε αυτό τον αριθμό, αν και έχουμε οκτώ ημέρες μπροστά μας.
Επίσης να σημειωθεί πως η ομάδα μας θα διαθέσει ακόμη 1000 εισιτήρια έντυπης μορφής όπου θα διατίθενται αποκλειστικά στο AEL Limassol Official Shop , στην οδό Αγίας Ζώνης 12, Λεμεσός 3027. Η διάθεση των εισιτηρίων έντυπης μορφής θα αρχίσει την ερχόμενη Δευτέρα 8 Απριλίου. Να σημειωθεί πως περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων έχει δοθει και στις αντίπαλες ομάδες όπου σε περίπτωση που δεν γίνει χρήση τους τότε θα δοθούν στους φιλάθλους μας. Αυτό αναμένεται να γίνει την Τετάρτη 10 Απριλίου. Θα κρατηθούν περίπου 200 εισιτήρια για υφιστάμενους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας οι οποίοι διατηρούν προτεραιότητα και σε περίπτωση που δεν διατεθούν τότε θα είναι διαθέσιμα.

Η ανάληψη του FINAL 4 από την ομάδα μας είναι μια μεγάλη οικονομική πρόκληση και θα πρέπει να καλύψουμε όλα τα έξοδα από ιδίους πόρους χωρίς οποιαδήποτε βοήθεια από το Κράτος ή την δημοτική αρχή, όπως γίνεται σε άλλες χώρες. Για τον λόγο αυτό έχει αποφασιστεί ότι κανονικά εισιτήρια διαρκείας και προσκλήσεις ΔΕΝ θα ισχύσουν και ακόμη και τα μέλη της διοίκησης της καλαθοσφαιρικής μας ομάδας θα πληρώσουν για την είσοδο τους στην διοργάνωση.

Tέλος, θα θέλαμε να καλέσουμε τον κόσμο μας να επιδείξει καλή συμπεριφορά στον αγωνιστικό χώρο και να σεβαστεί τους κόπους όλων των παιχτών που θα λάβουν μέρος σε αυτή την μεγάλη ευρωπαϊκή διοργάνωση. Να είμαστε εκεί να γράψουμε ιστορία αλλά πάντοτε μέσα σε αθλητοπρεπή πλαίσια.