Απέκτησε Μιχαήλ Χριστοφίδη

Η PAYABL EKA AEΛ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την σύναψη συνεργασίας με τον νεαρό καλαθοσφαιριστή Μιχαήλ Χριστοφίδη για τα επόμενα 5 χρόνια μέχρι το 2028.

Ο Μιχαήλ Χριστοφίδης είναι 18 ετών (28/01/2005) , ύψους 1.82 και αγωνίζεται στην θέση του ποιντ γκαρντ. Ο νεαρός καλαθοσφαιριστής θεωρείται ένα από τα πλεον εξελίξιμα ταλέντα της χώρας μας και η ΑΕΛ θα αποτελέσει το πρώτο του επαγγελματικό βήμα.

O Κύπριος καλαθοσφαιριστής είναι προϊόν των ακαδημιών του Ζήνωνα Λουκή Ακρίτα. Ο Μιχαήλ Χριστοφίδης αναδείχθηκε κυπελλούχος το 2022-23 και πρωταθλητής στην Α1 κατηγορία ,Κ-18 με τον Ζήνωνα για την περίοδο 2021-2022. Επίσης κέρδισε και το πρωτάθλημα στο Παγκύπριο Μαθητικό Πρωτάθλημα Λυκείων (2022 – 2023).

Πρέπει να σημειωθεί ακόμη πως είχε διακριθεί λόγω της απόδοσής του, στους αγώνες για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Λυκείων. Ο Μιχαήλ Χριστοφίδης, ήταν μέλος και στην Εθνική Κύπρου Κ-16.

Καλωσορίζουμε τον Μιχαήλ Χριστοφίδη στην μεγάλη οικογένεια της καλαθοσφαιρικής ΑΕΛ και του ευχόμαστε να είναι υγιής ,δυνατός και πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας μας. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε την ακαδημία του Ζήνωνα, και ιδιαίτερα τον προπονητή Μιχάλη Μιχαήλ για την άψογη συνεργασία και εποικοδομητική στάση που κράτησαν ως προς σε αυτή την συμφωνία.