Γίνε η καρδια της Βασίλισσας

Παρουσιάζουμε τα Εισιτήρια Διαρκείας 2023 – 2024 μέσω της σελίδας μας https://ael-bc.com/season-tickets-2023-2024/ και ουσιαστικά μπαίνουμε στους ρυθμούς της νέας αγωνιστικής περιόδου.
ΑΕΛίστα , η Βασίλισσα σε καλεί για ακόμα μια χρονιά να την στηρίξεις με το πάθος, την ενέργεια και την ψυχή που σε χαρακτηρίζει. Δώσαμε μαζί πολλές παραστάσεις στο Νίκος Σολομωνίδης Αρένα, κάναμε την καλαθοσφαιρική Κύπρο να παραμιλά. Δεν είναι τυχαίο που η ομάδα μας έχει την μεγαλύτερη προσέλευση οπαδών στο Στάδιο σε ολόκληρη την κατηγορία
Η ΑΕΛ γεννήθηκε για να είναι πρωτοπόρα σε όλα τα αθλήματα αλλά και στην κοινωνία. Η προσπάθεια για να φτάσουμε εκ νέου στην κορυφή της κυπριακής καλαθόσφαιρας συνεχίζεται αναβαθμίζοντας ποιοτικά το ρόστερ μας με Κύπριους καλαθοσφαιριστές αλλά και ξένους καθώς και την παραγωγή ή εντοπισμό νέων ταλέντων που θα στελεχώσουν στο μέλλον το ρόστερ μας αλλά και την Εθνική Κύπρου.
Για ακόμα μια χρονιά η ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ προχώρησε σε κοινή έκδοση εισιτηρίων με τα υπόλοιπα τμήματα (καλαθόσφαιρας γυναικών, πετόσφαιρας γυναικών και φούτσαλ) έτσι οι οπαδοί μας θα μπορούν να έχουν πρόσβαση και στα υπόλοιπα αθλήματα του Σωματείου μας.
Οι οπαδοί της ομάδας μας θα μπορούν να προμηθεύονται διαδικτυακά εισιτήριο διαρκείας από την ιστοσελίδα μας https://ael-bc.com/ και ο επίσημος εμπορικός μας συνεργάτης ACS Couriers (Οfficial Delivery Partner), θα παραδίδει το εισιτήριο διαρκείας διεύθυνση που θα καταχωρηθεί διαδικτυακά.
Ο κόσμος μας είναι η καρδιά μας ! Η ΑΕΛ το πάθος μας!
#aelbc #ael #thequeen #wearelimassol #basketball #seasontickets