Δήλωση Νίκου Χριστοδουλίδη

Διαβάστε τις πρώτες δηλώσεις που έγιναν από τον πρόεδρο του σωματείου μας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας.

Αγαπητοί φίλες και φίλοι ΑΕΛίστες…
Σας χαιρετώ
Κατ’ αρχήν είναι μεγάλη μου τιμή, που μου έγινε πρόταση από κάποιους φίλους, να ηγηθώ της νέας διοίκησης του σωματείου της ΑΕΛ. Δεν θέλω να πω παρά πολλά λόγια και να δώσω μεγάλες υποσχέσεις. Μαζί με τους συνεργάτες μου, θα δώσουμε σημασία στο οίκημα και στην αύξηση του μητρώου μελών. Είναι σημαντικό, νομίζω, να αποφασίζουν περισσότεροι άνθρωποι για το παρών και το μέλλον του σωματείου μας.
Ξέροντας την ιστορία που έχουν όλα τα τμήματα στην μεγάλη οικογένεια της ΑΕΛ, θα καταβάλουμε προσπάθεια να τα αναβαθμίσουμε και να τα αναπτύξουμε μαζί με τους υπεύθυνους των τμημάτων. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε αρμονική συνεργασία και επικοινωνία με την εταιρία διαχείρισης της ποδοσφαιρικής ΑΕΛ. Προγραμματίζονται κάποια βελτιωτικά έργα στο κλειστό «Νίκος Σολομωνίδης» ενόψει της διοργάνωσης του Ευρωμπάσκετ. Θα δώσουμε σημασία κι εμείς, ως νέα διοίκηση, για να έχει σωστή και λειτουργική εικόνα το όλο οικοδόμημα εδώ. Κλείνοντας θα επαναλάβω. Αποφασίσαμε να εμπλακούμε, έχοντας ως μοναδική μας έγνοια, να συνεχίσει το σωματείο μας, να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στα αθλητικά δρώμενα του τόπου.
Ευχαριστώ πολύ