Εγγραφές και ανανεώσεις μελών του Σωματείου

Το Δ.Σ της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού ενημερώνει ότι οι εγγραφές νέων όπως και οι ανανεώσεις υφιστάμενων μελών του σωματείου μας συνεχίζονται κανονικά στην μπουτίκ της ομάδας μας αλλά και ηλεκτρονικά.

Για νέα μέλη η συνδρομή έχει οριστεί στα 150 ευρώ με ισχύ από τώρα, μέχρι το τέλος του 2024. Η συνδρομή μπορεί να αποπληρωθεί με 3 δόσεις των 50 ευρώ, με την πρώτη δόση να γίνεται κατά την εγγραφή.

Για υφιστάμενα μέλη που έχουν τακτοποιημένες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις για το 2023, δίνετε η δυνατότητα για ανανέωση της συνδρομής τους για το 2024 (στα 120 ευρώ). Η συνδρομή μπορεί να αποπληρωθεί με 2 δόσεις των 60 ευρώ, με την πρώτη δόση να γίνεται κατά την εγγραφή.

Αποπληρωμές συνδρομής για νέα και υφιστάμενα μέλη μπορούν να γίνουν και μέσω JCC στο https://www.jccsmart.com/e-bill/3983095.

Εγγραφές μελών μπορούν να γίνονται και από την επίσημη σελίδα του Σωματείου μας στο https://www.aelimassol.com/members/.

Υπενθυμίζεται ότι τα Μέλη του Σωματείου μας έχουν τα εξής δικαιώματα:

  1. Να συμμετέχουν ισότιμα στις Γενικές Συνελεύσεις, με την προϋπόθεση να έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές τους εκκρεμότητες προς το Σωματείο.
  2. Να εκφράζονται μέσω της Γενικής Συνέλευσης.
  3. Να υπερψηφίζουν ή να μειοψηφούν επί θεμάτων που τίθενται προς ψήφιση.

Για περισσότερες πληροφορίες, μέσω email στο members@aelimassol.com ή μέσω τηλεφώνου στο 99 68 1930.

Γίνε μέλος στο μεγαλύτερο αθλητικό σωματείο της Κύπρου. Δώσε φωνή στις ιδέες σου, δύναμη στην ιστορία του σωματείου σου και συνέχεια στο μέλλον του!