Ενίσχυση με Παναγιώτη Μάρκου

Η PAYABL EKA AEΛ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη σύναψη διετούς συνεργασίας με τον διεθνή καλαθοσφαιριστή Παναγιώτη Μάρκου, μέχρι το 2025.
Ο Παναγιώτης Μάρκου είναι 27 ετών ( 1η Φεβρουαρίου 1996), με ύψος 1.91 και αγωνίζεται στην θέση του γκαρντ. Ο Παναγιώτης είναι γέννημα θρέμμα των ακαδημιών της ΑΕΛ αφού έκανε τα πρώτα του καλαθοσφαιρκά βηματα απο 11 χρονών με τις ακαδημίες μας με αποκορύφωμα την κατάκτηση δυο συνεχόμενων πρωταθλημάτων και κυπέλλων την περίοδο 2012-2014 , στην κατηγορία των Κ-18 υπό τις οδηγίες τότε της Κάλιας Παπαδοπούλου.
O Παναγιώτης Μάρκου αγωνίστηκε την περίοδο 2014-2015 για τον Απόλλωνα Λεμεσού και το 2016 πήρε μεταγραφή στον Κεραυνό Στροβόλου όπου αγωνιζόταν μέχρι και σήμερα . Ο διεθνής γκαρντ αγωνίστηκε επίσης υπό την μορφή δανεισμού στην Ομόνοια Λευκωσίας, στον Απόλλωνα ,στην ΕΝΠ και στην Ανόρθωση. Ακομη, αποτελεί βασικό στέλεχος της Εθνικής Κύπρου τα τελευταία επτά χρόνια καθώς συμμετείχε και στις μικρότερες εθνικές ομάδες.
Καλωσορίζουμε ξανά τον Παναγιώτη Μάρκου στην ομάδα μας και του ευχόμαστε να έχει μια παραγωγική και υγιή χρόνια με την φανέλα της ομάδας μας .
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
PAYABL EKA AEΛ