Εξαιρετική συγκομιδή (φώτος)

Το Σωματείο μας έκλεισε τη Κυριακή 90 χρόνια ζωής….γεμάτης 90 χρόνια ιστορίας και 90 χρόνια πάθους!
Οι ποδηλάτες μας φρόντισαν να τιμήσουν δέοντος τη γιορτινή μέρα αφού πέτυχαν για μια ακόμη Κυριακή επιτυχίες σε αγώνα που έγινε στη πόλη μας.
Στο αγώνα η Ομάδα μας ήταν παρόν με 11 αθλητές. Αναλυτικά τα αποτελέσματα ήταν ως εξής:
Αλέξης Κέστας – 1η θέση (Κατηγορία Άνδρες 40 – 49)
Ορ Μισράχη – 1η θέση (Κατηγορία Άνδρες 19 -29)
Κωνσταντίνος Ιωάννου – 2η θέση (Κατηγορία Έφηβοι 16 – 18)
Ακόμη μια εξαιρετική εμφάνιση και νίκη για το Αλέξη Κέστα στη φετινή χρονιά σε ένα δύσκολο αγώνα. Ο νεαρός Κωνσταντίνος Ιωάννου τόλμησε να βρεθεί στο ξεκόλλημα από το πρώτο χιλιόμετρο του αγώνα και παρέμεινε εκεί για το μεγαλύτερο διάστημα της ανηφορικής διαδρομής.
Η εκκίνηση του αγώνα GranFondo Aphrodite – Apollo δόθηκε στη Επίχωση Λεμεσού και είχε τερματισμό το Αρχαιολογικό Χώρο στο Κούριο. Η διαδρομή πέρασε από διάφορες περιοχές της επαρχίας Λεμεσού στα δυτικά με τη διαδρομή να έχει πολλές προκλήσεις για τους ποδηλάτες (ανήφορα με μεγάλες κλίσεις αλλά και μεγάλα τεχνικά κατηφορικά κομμάτια).
Ο αγώνας GranFondo Aphrodite – Apollo, που διοργανώθηκε στη πόλη και επαρχία Λεμεσού για πρώτη φορά, ελπίζουμε να καθιερωθεί και να γίνει διεθνής αγώνα προσελκύοντας ξένους επισκέπτες στη πόλη μας ανεβάζοντας το επίπεδο της ποδηλασίας στο τόπο μας. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές Activate Cyprus για τη διοργάνωση του αγώνα.
Ο επόμενος αγώνας ποδηλασίας θα γίνει στη Πάφο, στη περιοχή Νικόκλιας – Τραχυπέδουλας, τη Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020 και θα είναι ο 7ος αγώνας για το Κύπελο Ποδηλασίας Κύπρου.
Τη επομένη εβδομάδα έχουμε κορύφωση της αγωνιστικής περιόδου για τη ποδηλασία δρόμου με τη διεξαγωγή των αγώνων πρωταθλήματος, στις 14 Οκτωβρίου 2020 (το αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης) και στις 18 Οκτωβρίου 2020 (το αγώνισμα αντοχής).