Κάλεσμα από ΔΣ ΑΕΛ

Η Αθλητική Ένωση Λεμεσού μπήκε σήμερα σε μια νέα μεγάλη βδομάδα για την ιστορία του Σωματείου μας, καθώς η Βασίλισσα της Κυπριακής πετόσφαιρας διεκδικεί αύριο το 29ο κύπελλο στην ιστορία της στο μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί στο στάδιο Ελευθερία στις 20:00, ενώ η ποδοσφαιρική ΑΕΛ διεκδικεί την Τετάρτη στις 19:00 το πολυπόθητο εισιτήριο του μεγάλου τελικού.

Κάνοντας αρχή από τον αυριανό αγώνα, καλούμε τον μεγάλο κόσμο μας όπως στηρίξει την προσπάθεια των αθλητριών μας για την κατάκτηση του κυπέλλου. Υπενθυμίζουμε ότι εισιτήρια πωλούνται στο Yellow Pride Cafe.

Όσον αφορά τον αγώνα της Τετάρτης, το οποιοδήποτε κάλεσμα θεωρείται πραγματικά αχρείαστο, καθώς η κρισιμότητα του αγώνα επιβάλλει ένα κατάμεστο γήπεδο. Ένα γήπεδο κλουβί που θα σπρώξει ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία στην πολυπόθητη πρόκριση. Ένα γήπεδο ντυμένο στα κίτρινα που θα αναγκάσει μικρούς και μεγάλους να θαυμάσουν το μεγαλείο της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού. Όπως μάθαμε εδώ και χρόνια, η ΑΕΛ είναι πάνω απ’ όλα.

Παράλληλα, ενημερώνουμε ότι οι πρωταθλητές και πρωταθλήτριές μας σε φούτσαλ και μπάσκετ γυναικών αντίστοιχα θα σηκώσουν τα τρόπαια του πρωταθλητή μπροστά στον κόσμο μας τον προστάτη και βασικό αιμοδότη της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού.

Κι αν σε ρωτήσουν να τους πεις, για μιαν ΑΕΛ ζούμε!

Με εκτίμηση
ΔΣ ΑΕΛ