Καλό ξεκίνημα για την ποδηλασία (φώτος)

Με το δεξί ξεκίνησε η δεύτερη αγωνιστική περίοδος εν μέσω πανδημίας για τη Ποδηλασία Δρόμου χθες Κυριακή 18/4/2021, οπού αθλητές μας έλαβαν μέρος στο 2ο αγώνα για το Κύπελλο Κύπρου, τον αγώνα ατομικής χρονομέτρησης ΄Ανάβαση Κλήρου – Φικάρδου’.

Στον αγώνα έλαβαν μέρος 6 αθλητές μας με 4 από αυτούς να κατακτούν θέση στη βάθρο με τους άλλους δυο αθλητές να είναι σε απόσταση αναπνοής από το βάθρο.

Ο αγώνας ατομικής χρονομέτρησης ΄Ανάβαση Κλήρου – Φικάρδου’ είχε αφετηρία το χωριό Κλήρου με τερματισμό το χωριό Φικάρδου, είναι απόστασης 9 χιλιομέτρων με 310 μέτρα υψομετρική διαφορά. Ο φετινός αγώνας σημαδεύτηκε από τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες πέραν των 35ο που δυσκόλεψαν τη προσπάθεια όλων των αθλητών.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα είναι ως εξής:
Κωνσταντίνος Ιωάννου – 1η θέση (Κατηγορία Εφήβων)
Σταύρος Αντωνίου – 2η θέση (Κατηγορία CFA Μάστερ 2)
Mark Williams – 3η θέση (Κατηγορία Μάστερ 2)
Λούκας Αραούζος – 3η θέση (Κατηγορία CFA Men)
Αλέξης Κέστας – 4η θέση (Κατηγορία Μάστερ 2)
Χρίστος Παναγιώτου – 5η θέση (Κατηγορία Μάστερ 2)

Ο Κωνσταντίνος Ιωάννου πέτυχε μια καθαρή νίκη στη Κατηγορία Εφήβων και έδειξε ότι και φέτος θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη κατηγορία.

Στη Κατηγορία Μάστερ 2 η Ομάδα μας αποτελούμενη από τη δυναμική τρίλεπτα με Mark Williams, Αλέξη Κέστα και Χρίστο Παναγιώτου έδειξε από το πρώτο αγώνα της χρονιάς τη δυνατότητες της καταλαμβάνοντας τις θέσεις 3, 4 και 5. Αυτή ήταν η πρώτη εμφάνιση του Mark Williams με τη Ομάδα μας όπως επίσης και η 1η επίσημη παρουσία του Χριστού Παναγιώτου στις επίσημες κατηγορίες.

Στις Κατηγορίες CFA είχαμε εξαιρετικό χρόνο από τον έμπειρο Σταύρο Αντωνίου με 2η θέση όπως και θέση βάθρο για το Λουκά Αραούζο.

Επόμενος αγώνας για τη Ποδηλασία Δρόμου είναι στις 9 Μαΐου 2021 με το 3ο αγώνα για το Κύπελλο Κύπρου ‘Ανάβαση Λευκάρων – Βαβατσινιάς’.