Νέα συνεργασία με Πέτρο Γούλα

Την σύναψη συνεργασίας με τον Πέτρο Γούλα ως Marketing Coach ανακοίνωσε η καλαθοσφαιρική ΑΕΛ:
Ο σχεδιασμός της καλαθοσφαιρικής ΑΕΛ εν όψει της νέας χρονιάς στην BASKET LEAGUE βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και εκτός παρκέ. Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΛΤΔ, στα πλαίσια της ανάπτυξης του τμήματος, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Πέτρο Γούλα – Marketing Coach.
Ο Πέτρος Γούλας, είναι marketing coach και δραστηριοποιείται στην Κυπριακή Αγορά τα τελευταία επτά χρόνια. Παράλληλα, τα τελευταία έξι, δραστηριοποιείται στο Κυπριακό αθλητικό marketing. Τον Οκτώβριο του 2020, τον επέλεξε ο Πρόεδρος της ΑΕΛ Ποδόσφαιρο ΛΤΔ, κος. Ανδρέας Σοφοκλέους για να αναλάβει το τμήμα marketing αλλά και το εμπορικό τμήμα της ομάδας. Μέσα από μια μεγάλη προσπάθεια, σε συνεργασία πάντοτε με τους ανθρώπους των γραφείων της ΑΕΛ Ποδόσφαιρο, κατάφεραν να αναμορφώσουν το εν λόγω τμήμα και να μιλάει όλη η ποδοσφαιρική Κύπρος για αυτή την προσπάθεια.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι την σεζόν, όπου το Τμήμα Futsal της ΑΕΛ μας, κατέκτησε το Κύπελλο ο Πέτρος Γούλας, ήταν μέλος αυτής της προσπάθειας μαζί με το υπόλοιπο Διοικητικό Συμβούλιο του Τμήματος.
Συνεπώς, γνωρίζοντας το DNA της ΑΕΛ σε συνδυασμό με τις γνώσεις και την εμπειρία του, θεωρούμε ότι, μαζί με την ομάδα του, αποτελούν την κατάλληλη λύση για την αναμόρφωση του καλαθοσφαιρικού μας τμήματος.
Καλωσορίζουμε τον Πέτρο Γούλα στην καλαθοσφαιρική ΑΕΛ και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΛΤΔ