ΝΕΑ

15 Sep

Νέες επιτυχίες στην ποδηλασία (φώτος)

Ακόμη μια επιτυχημένη αγωνιστική για τη DaNoi AEL για το Κύπελλο Ποδηλασίας Κύπρου με το 5ο αγώνα – ‘Agrokipia Road Race’, που έγινε τη Κυριακη 13/9/2020 στη περιοχή Αγροκηπιάς – Μιτσερού.
Στον αγώνα έλαβαν μέρος οι τέσσερεις αθλητές μας που όλοι τους εξασφάλισαν θέση στο βάθρο!💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻
Ο αγώνας είναι από τους ιδιαίτερα απαιτητικούς αγώνες του αγωνιστικού προγράμματος αφού η διαδρομή έχει συνεχείς αυξομειώσεις στο υψόμετρο. Οι αθλητές αναλόγως κατηγορίας κάλυψαν 2, 3 ή 4 γύρους της διαδρομής. Ενδεικτικά οι κατηγορίες Άνδρες/ Έφηβοι κάλυψαν 4 γύρους ήτοι 88 χιλιόμετρα με 1,500 υψομετρική διαφορά περίπου. Ο αγώνας έγινε σε δυο σκέλη με διαφορετικές εκκινήσεις το πρωί και το απόγευμά της Κυριακής με ψηλές θερμοκρασίες.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα
• Κωνσταντίνος Ιωάννου – 1η θέση (Κατηγορία Έφηβοι – 4 γύροι)
• Χρίστος Παναγιώτου – 1η θέση (Κατηγορία CFA Άνδρες 40 – 49 – 2 γύροι)
• Αλέξης Κέστας – 3η θέση (Κατηγορία Μάστερ 2 – 3 γύροι)
• Λούκας Αραούζος – 3η θέση (Κατηγορία CFA Άνδρες 19 -39 – 2 γύροι)

Το πρωί της Κυριακής είχαμε εκκίνηση για τις κατηγορίες Μάστερ και CFA.
Στη κατηγορία CFA Άνδρες 40 – 49 ο Χρίστος Παναγιώτου, που κατέκτησε τη 1η θέση, βρισκόταν στο ξεκόλλημα από νωρίς στο αγώνα και κέρδισε άνετα τη κατηγορία του. Ακόμη μια εξαιρετική εμφάνιση από το Χρίστο!
Στη Κατηγορία CFA Άνδρες 19 -39 ο νεαρός Λούκας Αραούζος πρόσθεσε ακόμη μια επιτυχία στο ενεργητικό του.
Επίσης το πρωί της Κυριακής ο Αλέξης Κέστας στη Κατηγορία Μάστερ 2 κατέκτησε ακόμη μια θέση στο βάθρο σε μια δυνατή κατηγορία με πολλή συναγωνισμό. Κατά τη διάρκεια του αγώνα ο Αλέξης παρέμεινε στο γκρουπ των αθλητών που το τελευταίο γύρο διεκδικήσαν θέση στο βάθρο.
Το απόγευμα της Κυριακής ο 16χρονος αθλητής μας Κωνσταντίνος Ιωάννου πραγματοποίησε μια εκθαμβωτική εμφάνιση και κατέλαβε τη 1η θέση στη Κατηγορία Εφήβων με μεγάλη διαφορά. Κατά τη διάρκεια του αγώνα ο Κωνσταντίνος πάλεψε με τους αθλητές της κατηγορίας Ανδρών και από τις αρχές του 2ου γύρου βρέθηκε στο ξεκόλλημα μαζί τους, όπου διατήρησε τη θέση του μέχρι το τέλος.
Θέλουμε να δώσουμε τα συγχαρητήρια στο Ποδηλατικό Όμιλο Άγιο Μνάσων για τη διοργάνωση του αγώνα.

Επόμενος αγώνας για το Κύπελλο Κύπρου τη Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020 με τη ‘Ανάβαση Λευκάρων – Βαβατσινιάς’
#ael #aelcylcing #danoiaelcycling #cyprus #limassol #wearelimassol #cycling #roadcylcing #cypruscup #roadraces #agrokipia