Νίκη και πρωτιά για ΑΕΛ

«ΝΙΚΟΣ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗΣ»:Robo Markets ΑΕΛ – Property Gallery ΑΠΟΛΛΩΝ 3-0 (25-22, 25-16, 29-27)

Σπουδαία νίκη για την RoboMarkets ΑΕΛ κόντρα στον Απόλλωνα με 3-0 στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής, τελευταίας της Α Φάσης. Η ομάδα μας με την νίκη αυτή ανέβηκε στην πρώτη θέση και από αυτή θα μπει στον Όμιλο Τίτλου που θα κρίνει το πρωτάθλημα. Η ΑΕΛ κατάφερε να κερδίσει όλα τα παιχνίδια στην έδρα της στην κανονική διάρκεια και έφτασαν έτσι στους 33 βαθμούς με την λήξη της κανονικής περιόδου.

Στο πρώτο σετ η ομάδα μας κατάφερε να προηγηθεί με 11-8 και 19-15. Η ΑΕΛ κράτησε την διαφορά και πήρε το σετ με 25-22. Στο δεύτερο το παιχνίδι πήγαινε πόντο με πόντο αρχικά αλλά οι γαλαζοκίτρινες με ένα ντεμαράζ ξέφυγαν με 17-11 και έκλεισαν το σετ με 25-16. Μεγάλη ανατροπή από τα κορίτσια του Στέλιου Μασιά στο τρίτο σετ καθώς βρέθηκε πίσω στο σκορ με 14-21. Όμως με εκπληκτική άμυνα και ουσιαστική επίθεση η ομάδα έφερε τα πάνω κάτω και κέρδισε το σετ με 29-27 και το παιχνίδι με 3-0.

Robo Markets ΑΕΛ (ΣΤ. ΜΑΣΙΑΣ): Σπύρου, Milca, Πεχλιβάνη, Παύλου, Στεφανίδη/ Gryban, Stedile – Λίμπερο: Κοκκή. – Αλλαγές: Κατσουνωτού.

Property Gallery ΑΠΟΛΛΩΝ (Γ. ΓΙΑΠΑΝΗΣ): Λάμπρου, Ventura, Lavruk, Perez, Κωνσταντίνου, Ιορδάνους- Λίμπερο: Χριστοφόρου. – Αλλαγές: Λεύκιου, Vaneba.