Ξεκινάνε οι τελικοί για ΑΕΛ

Η ομάδα μας αρχίζει την προσπάθεια της για κατάκτηση του φετινού τίτλου στην καλαθόσφαιρα γυναικών με αντίπαλο την Αναγέννηση Γερμασόγειας. Οι τελικοί θα αρχίσουν την Τετάρτη, 8 Μαρτίου, στις 19:00, στην έδρα μας.

Θα ακολουθήσουν ο δεύτερος τελικός στις 12 Μαρτίου και ο τρίτος στις 15 του ίδιου μήνα. Από εκεί και πέρα, εάν χρειαστεί, η τέταρτη αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στις 19/3 και η πέμπτη στις 22/3. Όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν από το CBF TV.

Πρωταθλήτρια θα αναδειχθεί η ομάδα που θα πάρει τρεις νίκες.

Η ομάδα μας ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια χωρίς ήττα, έχοντας απολογισμό 15 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Την ακολούθησε στη βαθμολογία η Αναγέννηση Γερμασόγειας με 27 βαθμούς, μετρώντας 12 νίκες και τρεις νίκες.

Στα ημιτελικά της διοργάνωσης οι δυο ομάδες πέρασαν με δύο νίκες. Η ΑΕΛ κέρδισε στην έδρα της με 88-34 και εκτός 70-41 την Ύδρα Ασφαλιστική ΕΝΑΔ, ενώ η Αναγέννηση Γερμασόγειας επικράτησε εντός με 73-48 και εκτός με 73-52 της Ανόρθωσης.

Οι δύο ομάδες συγκρούονται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στους τελικούς. Η ΑΕΛ, που θα παίξει για τρίτη συνεχόμενη φορά στην τελική φάση, μετράει 15 κατακτήσεις σε 24 συμμετοχές.