Οι αριθμοί της πρώτης φάσης

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του πρωταθλήματος καλαθόσφαιρας γυναικών, με την ΑΕΛ να καταφέρνει να έχει μόνο νίκες στην πρώτη φάση. Οι γαλαζοκίτρινες τώρα θα περιμένουν για τον αντίπαλο τους στην ημιτελική φάση. Στην πρώτη φάση όλες οι κοπέλες είχαν το δικό τους μερίδιο στην αλάνθαστη πορεία της ομάδας.

Η ΑΕΛ κέρδισε με 23,5 πόντους μέσο όρο τα παιχνίδια. Μεγαλύτερη νίκη ήταν με την ΕΝΑΔ εκτός έδρας με 89-38. Η Μάντι Ντιν είχε τον ψηλότερο μέσο όρο στους πόντους 22,2 ανά παιχνίδι έχοντας επίσης και 12,3 ριμπάουντ τερματίζοντας πρώτη επίσης σε αυτή την κατηγορία. Η Αμερικανίδα είχε 7,8 αμυντικά ριμπάουντ και 4,8 επιθετικά. Η Σταύρια Κονιάλη είχε 7,8 ασσίστ έχοντας την πρωτιά στην κατηγορία όπως και τα περισσότερα εύστοχα δίποντα ανά παιχνίδι.

Η αρχηγός Πέτρα Όρλοβιτς είχε το ψηλότερο μέσο όρο στις τάπες έχοντας 0,8 ανά παιχνίδι. Μεγαλύτερο ποσοστό ευστοχίας από τα 6,75 είχε η Άνθια Παπαδούρη. Τρεις καλαθοσφαιρίστριες κατάφεραν να έχουν διψήφιο αριθμό πόντων ανά παιχνίδι, η Ντιν με 22,2, η Κονιάλη με 15,8 και η Όρλοβιτς με 12,8 πόντους. Συνολικά στην πρώτη φάση έπαιξαν 17 καλαθοσφαιρίστριες με την ομάδα.