Ολοκλήρωση χρονιάς και δεύτερη θέση για ΑΕΛ

Ολοκληρώθηκε ακόμη μια αγωνιστική περίοδος για τη Ποδηλασία Δρόμου με το διήμερο αγώνα TYLLIRIA CYCLING TOUR, το #9 αγώνα για το Κύπελλο Ποδηλασίας Δρόμου Κύπρου, ο οποίος περιλάμβανε αγώνα ατομικής χρονομέτρησης και αγώνα αντοχής. Ο αγώνας έγινε τη περασμένη Κυριακή 15/10/2023.

Η φετινή αγωνιστική χρονιά ήταν άκρως επιτυχημένη για τη Ομάδα μας αφού κατέκτησε τη 2η θέση στο Κύπελλο Ποδηλασίας Κύπρου στη Κατηγορία Άνδρες Μάστερ. Λαμβάνοντάς υπόψη το πολύ μικρό αριθμό των αθλητών της Ομάδας αυτό δείχνει τη δυναμική των αθλητών μας. Θα ακολουθήσει ανασκόπηση της φετινής αγωνιστικής περιόδου σε κατοπινό στάδιο.

Στον διήμερο αγώνα TYLLIRIA CYCLING TOUR συμμετείχαν δυο αθλητές και η Ομάδα μας μείωσε πάλι επιτυχίες με το William De Doncker να κερδίζει τη γενική κατάταξη στη κατηγόρια Άνδρες Μάστερ 1 και το Αλέξη Κέστα, να είναι πολύ κοντά για θέση στο Βάθρο ειδικά τη πρώτη μέρα του που έμεινε στη 4η θέση για λιγότερο από 2 δευτερόλεπτα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα ήταν ως ακολούθως

William De Doncker

Γενική κατάταξη – 1η θέση
Μέρα 1 – Αγώνας ατομικής χωρομέτρησης – 1η θέση
Μέρα 2 – Αγώνας αντοχής – 1Η θέση

Αλέξης Κεστας

Γενική κατάταξη – 4η θέση
Μέρα 1 – Αγώνας ατομικής χρονομέτρησης – 4η θέση
Μέρα 2 – Αγώνας αντοχής – 4η θέση

Συγχαρητήρια στο William και στο Αλέξη για τη εξαιρετική τους παρουσία αυτό το δύσκολο ποδηλατικό διήμερο αλλά σε όλους τους αθλητές μας για τη συμμετοχή και τη προσπάθεια τους για τη φετινή χρονιά που οδηγήσαν τη Ομάδα μας σε ακόμη πιο πολλές διακρίσεις.

Ακολουθεί ξεκούραση και προγραμματισμός για τη επομένη αγωνιστική περίοδο στη ποδηλασία Δορμπο.

Ευχαριστούμε όλους του χορηγούς μας που μας στηρίζουν και αυτή τη χρονιά!

Danoi
EKA Group
Pizza Mia
Garmin Cyprus
Stelvio Business Services
Gardenia Flower Gallery
Melis Meat Market
Mc Kritikos Medical Supplies Ltd
Markides Bros
Ortanzia Flowers
Α/Φοι Χ΄΄Αντωνη
EDT Shipping

#αελ #ael #aelycling #cyprus #limassol #roadcycling #roadraces #lions #letapecyprus #danoicy #wearelimassol #yellow #blue #roadraces #lions #danoicy #roadrace #yellow #blue #roadraces #flat #uphill #podiums