Ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις (φώτος)

Έπεσε η αυλαία στη Ποδηλασία Δρόμου για το έτος 2020 με το 8ο αγώνα για το Κυπελλο Ποδηλασίας Δρομου, το Pafos Aphrodite Road Race.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα είναι ως εξής:
Κωνσταντίνος Ιωάννου – 2η θέση (Κατηγορία Έφηβοι)
Αλέξης Κέστας – 3η θέση (Μάστερ 2)
Χρίστος Παναγιώτου – 3η θέση ( CFA Μάστερ 2)
Caer Timothy – 4η θέση (Άνδρες Ελίτ)

Η εκκίνηση του αγώνα δόθηκε απο το Δημαρχείο Πάφου στο κέντρο της πολης με το χρονομετρημενο κομμάτι της διαδρομης να ξεκινά πριν λιγο πριν από τη χωριο Νικόκλια. Ακολούθως η διαδρομή πέρασε από τη Μαμμωνία, το Κιδάσι κάνοντας κύκλικη διαδροήη απο το Γεφύρι της Τρόζενας, τη Μάλια, το Αρσος, το Άγιο Νικόλαο και καταλήγοντας στο τερματισμό στη Νικόκλια. Η συνολιkή διαδρομή ηταν απόστασης 84 χιλιόμετρων.

Ο Κωνσταντίνος Ιωάννου με το σημερινό αποτέλεσμα κατέκτησε τη 2η θεση στη γενική καταξη για το Κυπελλο Ποδηλασίας Κύπρου (Κατηγορια Εφηβων) με 3 νίκες και 3 δεύτερες θέσεις σε 6 συμμετοχες.Ο Αλέξης Κέστας κατέκτησε τη 3η θεση στη γενική κατατάξη για το Κυπελλο Ποδηλασίας Κύπρου (Κατηγορια Μαστερ 2). Ο Χριστός Παναγιώτου σήμερα δοκίμασε τις δυνάμεις του μαζί με τη Κατηγορία Μάστερ και έδειξε ότι έχει τη δυνατότητα να διακριθεί και σε αυτή τη κατηγορία στο μέλλον. Πρώτη συμμετοχή για το Ουαλλό Caer Timothy με τη Ομάδα μας σε μια δύσκολη κατηγορία.

Συγχαρητήρια στο Ποδηλατικο Όμιλο Πάφου για τη διοργάνωση αυτου του εξαιρετικού αγώνα.
#αελ #αελποδηλασια #lemesos #cyprus #wearelimassol #ael #aelcycling #danoiaelcylcing #cycling #roadcycling #lions #1930 #cypruscup #cyprusroadcup