Πέρασε στους 4 η Robo Markets ΑΕΛ

Η «βασίλισσα» του κυπριακού βόλεϊ Robo Markets ΑΕΛ είναι η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στην τετράδα του Κυπέλλου Γυναικών Α Κατηγορίας «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΡΚΟΥ». Τη Δευτέρα 03 Απριλίου 2023 η Robo Markets ΑΕΛ κέρδισε στο «ΝΙΚΟΣ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗΣ» τη Lemesos Volleyball με 3-0 σετ και με δεύτερη νίκη αναμένει αντίπαλο στα ημιτελικά. Για την Lemesos Volleyball η σεζόν ολοκληρώθηκε.

Ο επαναληπτικός προημιτελικός ήταν ενδιαφέρον με την Robo Markets ΑΕΛ να αρχίζει καλύτερα ρο πρώτο σετ (06-01) και να κερδίζει 25-20 σε 26’. Το δεύτερο σετ ήταν ντέρμπι μέχρι τα μέσα του 16-15 η Robo Markets ΑΕΛ με την ομάδα του E. Quenta να ξεφεύγει 23-18 και να επικρατεί 25-20 σε 25’.

Το τρίτο σετ ήταν ντέρμπι με την Lemesos Volleyball να προηγείται 02-04, την Robo Markets ΑΕΛ να βρίσκεται μπροστά στο σκορ 14-13, αλλά την Lemesos Volleyball να βρίσκει τον τρόπο να προηγηθεί 20-19. Τελικά, τα πάντα κρίθηκαν στο τάϊ – μπρέικ με την Robo Markets ΑΕΛ να κερδίζει 27-25 σε 32’ να κερδίζει 3-0 και να προκρίνεται.

Robo Markets ΑΕΛ (E.QUANTA): Fayad, Chakatashvilli, Castaneda, Petrovic, Πεχλιβάνη,Σπύρου – Λίμπερο: Κοκκή, Τηλεμάχου – Αλλαγές: Παλιομυλίτη, Θεοφίλου, Παύλου, Γ. Θεοδοσίου.

LEMESOS VOLLEYBALL (Α.ΛΙΟΤΑΤΗΣ): Van der Veen, Παναγιώτου, Σιαπάνη, Couchlin, Στυλιανού, Murambi –Λίμπερο: Iωάννου, Μιχαήλ – Αλλαγές: Κυριάκου, Κέστα, Σοφοκλέους, Λάσπου.

Διαιτητές: Ιωάννης Μιτσής- Ιωάννης Σοφοκλέους.