Πήρε Πίγκραμ η ΑΕΛ

Η ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΛΤΔ είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Αμερικανού καλαθοσφαιριστή Courtney Ray Leonard Pigram. Ο Courtney Pigram είναι 35 χρόνων (14/11/1985), έχει ύψος 1.85 και αγωνίζεται ως guard.

Ο Courtney Pigram είναι γνωστός σε όλους από την θητεία του στην Κύπρο σε ΑΠΟΠ Παφου, Ένωση Νέων Παραλιμνίου (ΕΝΠ) και Petrolina ΑΕΚ Λαρνακας. Βεβαία, πριν την κάθοδο του στο νησί είχε μια αξιοπρόσεχτη καριέρα στην Ισπανία με την BC Andorra, στην Κίνα με την Heilongjiang Zhaozhou Feng Shen, στην αναπτυξιακή λίγκα του ΝΒΑ με τους Maine Red Claws, στη Γερμανία με την S.Oliver Baskets και τη Phantoms Braunschweig, στην Ελλάδα με τον Ηλυσιακό, στο Κατάρ με την Al Arabi Doha και στο Ιράν με τη Shahdari Gorgan.

Ο Αμερικανός guard είναι δεινός καλαθοσφαιριστής και διακρίνεται από την αρτιότητά του στην επίτευξη πόντων. Αρκεί να ειπωθεί πως ο Pigram στέφθηκε ως πρώτος σκόρερ της περσινής αγωνιστικής περιόδου με σύνολο 357 ποντούς. Ο Courtney Pigram σύμφωνα με τα στατιστικά της περσινής αγωνιστικής χρονιάς έχει πετύχει με την ομάδα του ΑΠΟΠ 23.1 πόντους ανα παιχνίδι, καθώς το ποσοστό ευστοχίας στα δίποντα φτάνει στο 53.3% και διατηρεί 35% ευστοχία στα τρίποντα ανά παιχνίδι.

Ο Courtney Pigram , με την καρδιά ενός πρωταθλητή και τις γνωστές ικανότητές του, μπορεί να βοηθήσει την Βασίλισσα να κυριαρχήσει ξανά εντός παρκέ.

Ευχόμαστε, στον Courtney να συνεχίσει να “ματώνει” τα αντίπαλα καλάθια με την ομάδα μας, παραμένοντας υγιής και δυνατός.