Συνεχίζουν με επιτυχίες

Επιτυχίες για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Αντοχής για τη Ποδηλασία Δρόμου με το Αλέξη Κέστα και Κωνσταντίνο Ιωάννου να καταλαμβάνουν τη 2η θέση και να είναι δευτεραθλήτες στις κατηγορίες που αγωνίστηκαν.

Αναλυτικά είχαμε τα ακόλουθα αποτελέσματα:
Αλέξης Κέστας – 2η θέση (Κατηγορία Μάστερ 2)
Κωνσταντίνος Ιωάννου – 2η θέση (Κατηγορία Έφηβοι)

Η κατηγορία Εφήβων που αγωνίστηκε μαζί με τη κατηγορία Ανδρών, ξεκίνησε αγώνα από τη περιοχή Μακένζυ στη Λάρνακα με προορισμό τη περιοχή του Μαθίατη – Λυθροδόντα – Λεξέκο οπού υπήρχε κυκλική διαδρομή. Η συνολική απόσταση του αγώνα ήταν 120 χιλιόμετρα.

Για τις κατηγορίες Μάστερ ο αγώνας ήταν 6 φορές η κυκλική διαδρομή με συνολική απόσταση 70 χιλιόμετρα.
Ακόμη μια επιτυχία για το Αλέξη στη φετινή χρονιά, οποίος ήταν στο κυρίως γκρουπ των αθλητών σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με το τελευταίο μέρος του να κρίνεται στο τελικό σπριντ. Ακόμη μια πολύ καλή εμφάνιση από το 16χρονο Κωνσταντίνο Ιωάννου που κατέκτησε τη 2η θέση. Μια στιγμή ολιγωρίας σε μια κλειστή στροφή στη αρχή της κυκλικής διαδρομής του στοίχησε στη εξέλιξη του αγώνα.

Συνέχεια τη Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020 με το 7ο αγώνα για το Κύπελλο Κύπρου για τη Ποδηλασία Δρόμου στη Πάφο, οποίος θα είναι ο τελευταίος αγώνας Ποδηλασίας Δρόμου για τη φετινή περίοδο.