Χάθηκε το ντάμπλ

Η ομάδα Φούτσαλ ηττήθηκε στις λεπτομέρειες στον τελικό κυπέλλου που έγινε στο Κίτιον Αθλητικό Κέντρο, με 5-4 στα πέναλτι από το ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα μας δημιούργησε και έχασε αρκετές ευκαιρίες στο παιχνίδι αλλά ατύχησε σε πολλές περιπτώσεις. Έτσι χάθηκε η ευκαιρία για να κάνουμε ένα ιστορικό ντάμπλ.

Ο κανονικός αγώνας έληξε ισόπαλος 4-4 και στην παράταση είχαμε επίσης ισοπαλία 5-5.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΠΟΕΛ προηγήθηκε με 3-2 από τέρματα που πέτυχαν οι Ρεζάλα (7′), Χρίστος Ιακώβου (9′) και Κονσεϊσάνο (20′), ενώ για την ΑΕΛ σκόραραν οι Ράφαελ (1′) και Λίμα (13′).

Στο 29ο λεπτό ο Κάντζιο ισοφάρισε σε 3-3 για την ΑΕΛ και στο 32ο λεπτό ο Κωνσταντίνος Ανδρέου έδωσε προβάδισμα (4-3).

Στο 35ο λεπτό ο Σάββας Ομήρου ισοφάρισε σε 4-4 για τον ΑΠΟΕΛ, σκορ που διατηρήθηκε μέχρι το τέλος και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στη διαδικασία της παράτασης.

Στο 2ο λεπτό της παράτασης ο Χατζηγεωργίου έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ΑΕΛ και στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου της παράτασης ο Ομήρου ισοφάρισε σε 5-5 για τον ΑΠΟΕΛ.

ΑΠΟΕΛ (Γ. Μυλωνάς): Ψηλογένης, Κονσεϊσάο, Ομήρου, Ιακώβου, Σκαρπάρης (αρχική πεντάδα), Κόνιαλης, Κόκκινος, Δημητρίου, Βασιλείου, Καττιρτζής, Διονυσίου, Ρεζάλα.

ΑΕΛ (Π.Χαραλάμπους): Μιχαλίτσης, Κρέκος, Ράφαελ, Χατζηγεωργίου, Λίμα (αρχική πεντάδα), Αναστασιάδης, Σωκράτους, Τσακανιάς, Κάντζιο, Χριστοδούλου, Π. Ανδρέου, Κ. Ανδρέου.