Αποτελέσματα ποδηλασίας

Μετά από αποχή 4 περίπου εβδομάδων για αγώνες στη Ποδηλασία Δρόμου το περασμένο σαββατοκύριακο είχαμε με το διήμερο αγώνα ‘0 – 2000 Cycling challenge’. Ήταν ακόμη ένα επιτυχημένο σαββατοκύριακο με αθλητές να σημειώνουν επιτυχίες και στις 2 μέρες με το Αλέξη Κέστα να καταλαμβάνει τη 2η θέση στη γενική κατάταξη στη Κατηγορία Άνδρες 45 -59.

Ξεχωρίζει επίσης η 3η θέση το Σταύρου Αντωνίου (Κατηγορία Άνδρες 45 -49) τη 1η μέρα και ο πολύ κάλος χρόνος του έκανε στη ανταγωνιστική κατηγορία Άνδρες 19 – 29 ο William de Doncker 1η μέρα. Τη 2η μέρα ο αθλητής μας Mark Williams πέτυχε το 2ο καλύτερο χρόνο στη Κατηγορία Άνδρες 45 – 49 αλλά ο διοργανωτής δεν το συμπερίλαβε στα αποτελέσματα για τεχνικούς λογούς (επειδή δεν έλαβε μέρος τη 1η μέρα).

Στη γενική κατάταξη περιλαμβάνονται οι αθλητές που έλαβαν μέρος και τις 2 μέρες. Η 1η μέρα περιλάμβανε τη ανάβαση στη κορυφή του Ολύμπου από το My Mall στη Λεμεσό με το χρονομετρημένο κομμάτι να ξεκινά από το φράγμα του Κούρρη. Η 2η μέρα ξεκίνησε από το Καραπαναγιώτη με τερματισμό στη Κορυφή του Ολύμπου.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Γενική κατάταξη
2η θέση – Αλέξης Κέστας (Κατηγορία Άνδρες 45 -59)
1η μέρα (My Mall, Λεμεσός προς τη Κορυφή του Ολύμπου)
3η θέση – Σταύρος Αντωνίου (Κατηγορία Άνδρες 45 -49)
5η θέση – Αλέξης Κέστας (Κατηγορία Άνδρες 45 -59)
5η θέση – William de Doncker (Κατηγορία Άνδρες 19 – 29)
2η μέρα (Καλοπαναγιώτης προς τη Κορυφή του Ολύμπου)
2η θέση – Αλέξης Κέστας (Κατηγορία Άνδρες 45 -59)
2ος ταχύτερος χρόνος Κατηγορίας Άνδρες 45 -59 – Mark Williams

Συνέχεια στη Ποδηλασία Δρόμου στις 26/6/2022 με το αγώνα ατομικής χρονομέτρησης στα Περβόλια, Λάρνακας ‘Ποδηλατώ για ένα Ευρώ΄

Ευχαριστούμε όλους του χορηγούς μας που μας στηρίζουν!
Danoi
Timark Motors
EKA Group
Pizza Mia
Garmin Cyprus
Stelvio Business Services
Charakis Research & Consulting Ltd.
Gardenia Flower Gallery
Melis Meat Market
Bake and Pack
Mc Kritikos Medical Supplies Ltd
AXES Business Partners
Markides Bros

#αελ #ael #aelycling #cyprus #limassol #roadcycling #roadraces #lions #newseason #danoicy #wearelimassol #roadrace #yellow #blue #roadraces #flat #uphill #podiums
#0to2000cyclingchallenge